Καρδίτσα: Σύλληψη τριών ατόμων για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων

 

Ενημερωτικό δελτίο ατυχημάτων και συμβάντων

Καρδίτσα: Σύλληψη τριών ατόμων για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων

Συνελήφθησαν χθες (09-03-2019) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλαμά τρία άτομα, ηλικίας από 37, 27 και 13 ετών, διότι χθες (09-03-2019) το μεσημέρι, μετέβησαν με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο σε οικόπεδο, ιδιοκτησίας 42χρονου, όπου αφαίρεσαν (35) χάλκινα εξαρτήματα γεώτρησης.

Από την κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο όχημα, καθώς και τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.

Τρίκαλα: Σύλληψη ατόμου για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων

Συνελήφθη χθες (09-03-2019) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, μία 29χρονη διότι κατελήφθη ως ιδιοκτήτρια καταστήματος να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση συνολικά (121) παιδικά αθύρματα, στερούμενη άδειας από αρμόδια Αρχή.

Λάρισα: Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ατόμου

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής που διαπράχθηκε στη Λάρισα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 44χρονου για το αδίκημα της κλοπής. Όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας ο δράστης την (05-03-2019) το μεσημέρι εισήλθε σε κατάστημα και χωρίς να γίνει αντιληπτός αφαίρεσε από τσάντα 48χρονης το πορτοφόλι της που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, μία τραπεζική κάρτα, καθώς και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Μαγνησία: Σύλληψη ατόμου για κλοπή

Συνελήφθη χθες (09-03-2019) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 35χρονος, διότι χθες το πρωί αφαίρεσε από κατάστημα διάφορα καπνικά είδη. Τα αφαιρεθέντα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.

Γραφείο Ενημέρωσης ΓΕ.Π.Α.Δ. ΘεσσαλίαςTotal
0
Shares