Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Σύλληψη 60χρονου για κλοπή πορτοφολιού

 

Καρδίτσα: Σύλληψη ατόμου για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (14-03-2019) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 60χρονος, διότι αφαίρεσε το πορτοφόλι ηλικιωμένου, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό. Στην κατοχή του 60χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (410) ευρώ.

Καρδίτσα: Σύλληψη ατόμου δυνάμει εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη, χθες (14-03-2019) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 39χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Καρδίτσας  για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης και για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Τρίκαλα: Σύλληψη φυγόποινου

Συνελήφθη, σήμερα (15-03-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 26χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για κλοπή, με ποινή κάθειρξης έξι ετών.

Λάρισα: Σύλληψη φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (14-03-2019) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 53χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, με ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Γραφείο Ενημέρωσης ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας

 




Total
0
Shares
Previous Article
Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας κεντρικής Ελλάδας στα Τρίκαλα

Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας κεντρικής Ελλάδας στα Τρίκαλα

Next Article
Ανανέωση της ιστοσελίδας του ΥΠΠΟΑ και αναβάθμιση του Μητρώου Πολιτιστικών Φορέων

Ανανέωση της ιστοσελίδας του ΥΠΠΟΑ και αναβάθμιση του Μητρώου Πολιτιστικών Φορέων