Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Σύλληψη 53χρονου φυγόποινου για πλαστογραφία

 

Καρδίτσα: Σύλληψη φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (08-09-2018) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλαμά, ένας 53χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά για το αδίκημα της πλαστογραφίας, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.

Καλαμπάκα: Σύλληψη φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (08-09-2018) το βράδυ στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας, ένας 33χρονος, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δύο αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και δέκα μηνών.

Τύρναβος: Σύλληψη για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη, χθες (08-09-2018) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 28χρονος, διότι λίγο νωρίτερα, από κοινού με δύο συνεργούς του που αναζητούνται, εισήλθαν σε οικία με σκοπό να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό ή αντικείμενα, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους και τράπηκαν σε φυγή επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο. Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε.

Βόλος: Σύλληψη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες (08-09-2018) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 43χρονος, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (82) πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

Νέα Αγχίαλος: Σύλληψη για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών

Συνελήφθη, χθες (08-09-2018) το πρωί στον Κρατικό Αερολιμένα Νέας Αγχιάλου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, μία 23χρονη αλλοδαπή, διότι επιχείρησε να εξέλθει από τη χώρα με προορισμό τις Βρυξέλλες, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου ταξιδιωτικό έγγραφο με στοιχεία ταυτότητας άλλου ατόμου. Το προαναφερόμενο ταξιδιωτικό έγγραφο κατασχέθηκε.




Total
0
Shares
Previous Article

Στους «32» του κυπέλλου ΕΠΣΚ ΑΟ Μαγούλας, ΑΣ Αργιθέας

Next Article

Κύπελλο ΕΣΚΑΘ: Γ.Σ. Μουζακίου - Αναγέννηση Καρδίτσας 54-93

Related Posts