Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Σύλληψη 40χρονου με ηρωΐνη

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη, χθες (16-02-2017) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο όπου επέβαινε, κατελήφθη να κατέχει μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε, καθώς και να στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη, χθες (16-02-2017) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν οκτώ ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Σύλληψη αλλοδαπού για απείθεια και παραβάσεις του  Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη, χθες (16-02-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 19χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κινούμενος με δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 29χρονου ημεδαπού, αντιλαμβανόμενος επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, προσπάθησε να διαφύγει ανεπιτυχώς. Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε, ο 19χρονος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ ο σειριακός αριθμός του κινητήρα ήταν αποξυσμένος. Ο κινητήρας της μοτοσικλέτας κατασχέθηκε.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράβαση το νόμου περί όπλων

Συνελήφθησαν, σήμερα (17-02-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 54 και 20 ετών, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας σουγιάς, ένα μαχαίρι, ένα πολυεργαλείο με τρεις λεπίδες στο ένα άκρο, ένα γκλοπ και ένα λέιζερ.




Total
0
Shares
Previous Article

Κώστας Τσιάρας: Η υπερφορολόγηση σκοτώνει και τα τελευταία ζωντανά κύτταρα της επιχειρηματικότητας

Next Article

Κέρδισαν το χειροκρότημα όλων

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας - Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας: Στο χάρτη της κακοκαιρίας και η Θεσσαλία
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Λαρισαίων: Επιδείνωση καιρικών φαινομένων αναμένεται από σήμερα Παρασκευή – Οδηγίες προστασίας

ο Δήμος Λαρισαίων εφιστά την προσοχή των συμπολιτών μας και τους καλεί να ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας