Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Σύλληψη 34χρονου για κλοπή ποδηλάτου

Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού

Από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας εξιχνιάστηκε κλοπή που διαπράχθηκε την (30-07-2017) το βράδυ στην Καρδίτσα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονου ημεδαπού για το αδίκημα της κλοπής. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 34χρονος αφαίρεσε από πυλωτή πολυκατοικίας ποδήλατο, ιδιοκτησίας 47χρονου ημεδαπού. Το αφαιρεθέν ποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

Σύλληψη αλλοδαπού δυνάμει εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (01-08-2017) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, μία 32χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμούν σε βάρος της δύο  αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων  με ποινή φυλάκισης (11) μηνών για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης

Συνελήφθη χθες (01-08-2017) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Τρικάλων για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθησαν χθες (01-08-2017) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βορείου Πηλίου τρεις ημεδαποί, ηλικίας 20, 28 και 40 ετών, διότι κατελήφθησαν, να κατέχουν τρεις νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους (13,25) γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κατοχή μικροποσοτήτων κάνναβης

Συνελήφθη χθες (01-08-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (10) ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή.




Total
0
Shares
Previous Article

Ρύθμιση οφειλών στους Δήμους μέχρι και 100 δόσεις

Next Article

Επεκτείνεται και συντηρείται το αρδευτικό δίκτυο στην περιοχή των Σοφάδων

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…