Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Σύλληψη 32χρονου για κλοπή

 

Καρδίτσα: Σύλληψη ατόμου για κλοπή

Συνελήφθη, σήμερα (07-03-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 32χρονος, διότι αφού έθραυσε υαλοπίνακα εμπορικού καταστήματος, εισήλθε στο εσωτερικό και αφαίρεσε χρηματικό ποσό από την ταμιακή μηχανή.

Φάρσαλα: Σύλληψη ατόμου για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, κλοπή και πλαστογραφία

Συνελήφθη, χθες (06-03-2019) το μεσημέρι στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ένας 48χρονος, διότι κατελήφθη από κοινού με δύο συνεργούς του να προβαίνουν σε εργασίες τοποθέτησης μιας καρότσας Ι.Χ. φορτηγού αυτοκινήτου, ενός κινητήρα χωρίς αριθμό και μιας καμπίνας αυτοκινήτου, με αριθμό εμφανώς παραποιημένο, σε άλλο όχημα. Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 48χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξαρτήματα αυτοκινήτων, προκειμένου να εξακριβωθεί η προέλευσή τους.

Αγιά: Εξιχνίαση κλοπής και απόπειρας κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ατόμων

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπής, τετελεσμένη και σε απόπειρα, και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων, ηλικίας 30 και 35 ετών, για το αδίκημα της κλοπής. Ειδικότερα, την (01/02-03-2019) στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς, οι δύο συνεργοί, με την μέθοδο της απασχόλησης, διέπραξαν μία κλοπή και μία απόπειρα κλοπής, σε βάρος ισάριθμων ηλικιωμένων, αφαιρώντας χρηματικό ποσό.

Βόλος: Σύλληψη ατόμου για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (06-03-2019) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 34χρονος, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, βάρους (24,48) γραμμαρίων.

Μαγνησία: Σύλληψη φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (06-03-2019) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 38χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, με ποινή κάθειρξης (6) ετών και χρηματική ποινή (10.000) ευρώ, για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Γραφείο Ενημέρωσης ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας




Total
0
Shares
Previous Article
epidoma paidiou

Επίδομα παιδιού 2019: Άνοιξε η πλατφόρμα για την αίτηση Α21

Next Article
lekkas vasilis

Με τον Βασίλη Λέκκα ανοίγει το 35ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας