Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Σύλληψη 31χρονου για απόπειρα κλοπής

Λάρισα: Εξιχνίαση πέντε περιπτώσεων κλοπών

 

Σύλληψη ατόμου για απόπειρα κλοπής – εξιχνίαση δύο περιπτώσεων κλοπών

Συνελήφθη χθες (26-12-2018) το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 31χρονος, διότι αποπειράθηκε να διαρρήξει κατάστημα, ιδιοκτησίας 56χρονου, με σκοπό να αφαιρέσει αντικείμενα. Επιπρόσθετα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ο δράστης την (25-12-2018) το απόγευμα στην Καρδίτσα, διέπραξε ακόμη δύο περιπτώσεις κλοπών σε ισάριθμα καταστήματα, ιδιοκτησίας 41χρονης και 84χρονου, από τα οποία αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των (210) ευρώ.

Εξιχνίαση πέντε περιπτώσεων κλοπών – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ατόμων

Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου πέντε περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα που διαπράχθηκαν στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων, ηλικίας 32 και 35 ετών. Όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, οι δράστες το χρονικό διάστημα από (25-09-2018) έως (29-10-2018), διέπραξαν μία απόπειρα κλοπής σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, δύο κλοπές σε Ιερούς Ναούς και μία κλοπή σε κατάστημα,  κατά τις οποίες αποκόμισαν συνολικά (1.195) ευρώ. Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι ο 32χρονος την (26-10-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες διέρρηξε ακόμη ένα κατάστημα, από το οποίο αφαίρεσε δύο φορητούς υπολογιστές.

Σύλληψη έξι ατόμων για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

Συνελήφθησαν σήμερα (27-12-2018) το πρωί  στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, έξι άτομα, ηλικίας από 36 έως 79 ετών, διότι κατελήφθησαν να ηλεκτροδοτούν παράνομα τις οικίες τους, έχοντας τοποθετήσει καλωδίωση στο δίκτυο του (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.), χωρίς τη μεσολάβηση μετρητή, με αποτέλεσμα να μην καταγράφεται η καταναλωθείσα ηλεκτρική ενέργεια.




Total
0
Shares
Previous Article

Παρουσίαση των δράσεων του Δήμου Τρικκαίων σε πανευρωπαϊκή έρευνα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στην Ελλάδα

Next Article

Τριετές μνημόσυνο Γεωργίου Γκίκα