Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Σύλληψη 30χρονου για κλοπή από σούπερ μάρκετ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (30-03-2017) το πρωί στους Σοφάδες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του, καθώς και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα καλλιεργούμενο δενδρύλλιο κάνναβης μέσα σε γλάστρα, το οποίο εκριζώθηκε, μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και ένα τσιγαριλίκι μείγματος καπνού και κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (30-03-2017) το πρωί στους Σοφάδες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (30-03-2017) το πρωί στους Σοφάδες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 18χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν τρία καλλιεργούμενα, με τη μέθοδο του «grow room», δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (45) εκατοστά, ένα σύστημα θέρμανσης, ένα θερμόμετρο και μία μηχανή εξαερισμού.

Σύλληψη ημεδαπού δυνάμει εντάλματος σύλληψης και τεσσάρων καταδικαστικών αποφάσεων

Συνελήφθη, χθες (30-03-2017) το πρωί στους Σοφάδες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων για κλοπή και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, καθώς και τέσσερις αποφάσεις του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, για τα αδικήματα της κλοπής, της απόπειρας κλοπής και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης, με συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ ετών και τριών μηνών.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή από σούπερ μάρκετ

Συνελήφθη, χθες (30-03-2017) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από σούπερ μάρκετ τρεις φιάλες ποτών. Επιπλέον, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, εξακριβώθηκε ότι κατά τις τελευταίες δώδεκα ημέρες, ο 30χρονος διέπραξε επιπλέον τέσσερις κλοπές από το ίδιο κατάστημα, κατά τις οποίες αφαίρεσε άλλες (19) φιάλες διαφόρων ποτών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (30-03-2017) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (30-03-2017) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, σήμερα (31-03-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και ένα τσιγαριλίκι με μικροποσότητα μείγματος καπνού και κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

Συνελήφθη, χθες (30-03-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 59χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να έχει προσαρμόσει αυτοσχέδια σύνδεση καλωδίων σε δίκτυο της Δ.Ε.Η. και να τροφοδοτεί με ηλεκτρικό ρεύμα τροχόσπιτο ιδιοκτησίας του, χωρίς να καταγράφεται η καταναλισκόμενη ηλεκτρική ενέργεια.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 34 και 40 ετών, για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε επιχείρηση διαχείρισης και ανακύκλωσης μετάλλων, ιδιοκτησίας του πρώτου που απουσίαζε, την οποία λειτουργούσε ο δεύτερος, ως προσωρινά υπεύθυνος, βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολική ποσότητα απογυμνωμένου καλωδίου χαλκού σε κουλούρα βιομηχανικού τύπου, συνολικού βάρους (510) κιλών, για την οποία οι δράστες δεν κατείχαν παραστατικά ή έγγραφα που να αποδεικνύουν το νόμιμο της κατοχής της.




Total
0
Shares
Previous Article

Επιτακτική η ανάγκη άμεσων εκταφών στο Δημοτικό Νεκροταφείο Καρδίτσας

Next Article

Συνάντηση Κωτσού - Αντωνόπουλου και συνεργασία Τοπικής Αυτοδιοίκησης - Ερυθρού Σταυρού

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”