Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Σύλληψη 29χρονου για εξύβριση και καταδικαστικές αποφάσεις

Καρδίτσα: Σύλληψη ημεδαπού για εξύβριση και καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη σήμερα (11-09-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας, ένας 29χρονος ημεδαπός, μετά από έγκληση σε βάρος του, από 29χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Βουλγαρίας, διότι χθες το βράδυ την εξύβρισε λόγω προσωπικών τους διαφορών. Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούν δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, για τα αδικήματα της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών, της παράβασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και της παράβασης του νόμου περί ανασφάλιστων οχημάτων, με ποινή φυλάκισης (1) έτους, (5) μηνών, καθώς και χρηματική ποινή (500) ευρώ.

Τρίκαλα: Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη χθες (10-09-2017) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα αφορολόγητου καπνού, βάρους (971) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Τρίκαλα: Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη σήμερα (11-09-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, μια 47χρονη ημεδαπή, διότι κατελήφθη να κατέχει (18) ναρκωτικά δισκία, άνευ ιατρικής συνταγής, τα οποία κατασχέθηκαν.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού για απλή σωματική βλάβη

Συνελήφθη χθες (10-09-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας 72χρονος ημεδαπός, διότι κατά τη διάρκεια περιπάτου, σκύλος ιδιοκτησίας του, επιτέθηκε και προκάλεσε απλές σωματικές βλάβες σε 39χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Ηνωμένου Βασιλείου.

Λάρισα: Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή μικροποσοτήτων κάνναβης

Συνελήφθη χθες (10-09-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθη να κατέχει δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητα κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

 




Total
0
Shares
Previous Article

Πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Δήμου Σοφάδων

Next Article

Διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων στα σχολεία της Θεσσαλίας από αστυνομικούς

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”