Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Ορκωμοσία Αποφοίτων του Τμήματος Δασολογίας Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού

Καρδίτσα: Ορκωμοσία Αποφοίτων του Τμήματος Δασολογίας Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού

Καρδίτσα: Ορκωμοσία Αποφοίτων του Τμήματος Δασολογίας Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Τμήματος στην Καρδίτσα (Αμφιθέατρο – Κτίριο Γ’), η εκδήλωση ορκωμοσίας αποφοίτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού, απονομή βραβείων και τιμητικών πλακετών και ημέρα καριέρας, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

11.00 – 12.00 Ορκωμοσία Αποφοίτων Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών

  • «Προηγμένες Μέθοδοι Σχεδιασμού, Τεχνολογίας και Μάνατζμεντ Προϊόντων από Ξύλο» του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού.
  • «Πολυλειτουργική Διαχείριση Δασικών Οικοσυστημάτων & Βιοοικονομία» του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού.
  • «Προηγμένες Μέθοδοι Σχεδιασμού, Τεχνολογίας και Μάνατζμεντ Προϊόντων από Ξύλο»  & «Προηγμένες Μέθοδοι Κατασκευής Προϊόντων από Ξύλο» του Γενικού Τμήματος Λάρισας.

12.00 – 13.00 Βραβεύσεις – απονομή τιμητικών πλακών

  • Απονομή τιμητικής πλακέτας στον ομότιμο καθηγητή Κων/νο Αδαμάκη ως 1οΠρόεδρο του ΔΕΞΥΣ για την πολύτιμη προσφορά του στην οργάνωση και αυτοδυναμία του Τμήματος.
  • Απονομή τιμητικής πλακέτας στην Καρδιτσιώτισα Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, 8η Ολυμπιονίκη βάδην στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο για την επίτευξη του ιδεώδους του ευ αγωνίζεσθαι.
  • Απονομή τιμητικών πλακετών σε συνταξιοδοτηθέντες του Τμήματος ΔΕΞΥΣ
  • Βραβεία Αριστείας σε προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος ΔΕΞΥΣ
  • Βραβεία Αριστείας σε μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος ΔΕΞΥΣ

13.00 – 14.30 Ημέρα καριέρας

Παρουσίαση της εταιρείας ΠΑΦΟΣ ΑΒΕΕ

Παρουσίαση της εταιρείας ALFAWOOD Group

Παρουσίαση της εταιρείας MVS-Associates

Καρδίτσα: Ορκωμοσία Αποφοίτων του Τμήματος Δασολογίας Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού

Επισημαίνεται ότι, λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών, με γνώμονα την ασφάλεια των συμμετεχόντων  το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τη συμμετοχή στην εκδήλωση, απαιτούνται:

  • πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (τελευταίων 180 ημερών) ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR για κορωνοϊό COVID-19, που έχει διεξαχθεί έως εβδομήντα δύο (72) ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής, ή βεβαίωση αρνητικής εξέτασης με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid-test), που έχει διεξαχθεί έως σαράντα οχτώ (48) ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής, και ταυτόχρονης διενέργειας ελέγχου ταυτοπροσωπίας (με επίδειξη αστυνομικής   ταυτότητας).

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από όλους τους παρευρισκόμενους, σε όλη τη διάρκεια διεξαγωγής της τελετής. Τέλος, η φωτογράφιση χωρίς μάσκα θα πρέπει να πραγματοποιείται σε εξωτερικό χώρο.

 




Total
0
Shares
Previous Article
Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας: Εξετάσεις για την απόκτηση τίτλου σπουδών ενηλίκων - Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου οι εξετάσεις για την απόκτηση τίτλου σπουδών ενηλίκων (απολυτήριο) Δημοτικού Σχολείουεξετάσεις για την απόκτηση τίτλου σπουδών ενηλίκων - Εξετάσεις για την απόκτηση τίτλου σπουδών ενηλίκων

Εξετάσεις για την απόκτηση τίτλου σπουδών ενηλίκων

Next Article
Στο gov.gr η δήλωση ονοματοδοσίας και η δήλωση βάπτισης

Στο gov.gr η δήλωση ονοματοδοσίας και η δήλωση βάπτισης

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…