Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Με ταυτότητα η πώληση αλκοόλ στα καταστήματα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο συνάντηση εργασίας του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Ηλία Παυσ. Αντωνίου και των μελών της Ένωσης Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής Ν. Καρδίτσας.

Στην συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αναφέρθηκαν από τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Χρήστο Παππά τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και ζητήθηκε από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου η συνδρομή του για την αντιμετώπισή τους.

Τα μέλη της Ένωσης διατράνωσαν την πρόθεσή τους να τηρήσουν τους Νόμους και τις διατάξεις που αφορούν στην λειτουργία των καταστημάτων τους και συγκεκριμένα αναγνωρίζοντας το σημαντικό πρόβλημα της κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους, ανακοίνωσαν ότι από τώρα και στο εξής η ηλικία θα πιστοποιείται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας, ώστε να αποφεύγεται η πώληση αλκοόλ στους ανηλίκους.

Στην προσπάθεια αυτή για την προστασία των ανηλίκων, η Ένωση Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής Ν. Καρδίτσας, ζητά και την συνδρομή των γονέων έτσι ώστε όλοι μαζί να συστήσουν ένα κοινό «μέτωπο» για την αντιμετώπιση του τόσο σημαντικού αυτού προβλήματος.




Total
0
Shares
Previous Article

Το αρχαίο Ελληνικό Δράμα στον Ευρωπαϊκό Κινηματογράφο

Next Article

Τιμητική διάκριση στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για την προσφορά του στο Handball

Related Posts