Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Κλιμάκιο της Δημοτικής Αρχής στην Λαϊκή Αγορά

Συστάσεις στους μετέχοντες παραγωγούς και επαγγελματίες
Καρδίτσα: Κλιμάκιο της Δημοτικής Αρχής στην Λαϊκή Αγορά

 

Κλιμάκιο της Δημοτικής Αρχής στην εβδομαδιαία Λαϊκή Αγορά της Καρδίτσας

Έγιναν συστάσεις στους μετέχοντες παραγωγούς και επαγγελματίες για την εύρυθμη λειτουργία της Λαϊκής

Την εβδομαδιαία Λαϊκή Αγορά της Καρδίτσας επισκέφθηκε την Τετάρτη κλιμάκιο με επικεφαλής τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Ηλία Σχορετσανίτη. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν υπάλληλοι του Τμήματος Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων, Λαϊκών Αγορών και Δημοτικής Αστυνομίας. Στην επίσκεψη κατ’ αρχάς ο κ. Σχορετσανίτης ευχήθηκε στους επαγγελματίες και παραγωγούς για τη νέα χρονιά ενώ μετέφερε και τις ευχές του Δημάρχου κ. Β. Τσιάκου.  Στη συνέχεια από το κλιμάκιο έγινε  έλεγχος αδειών.

Η ανασυγκρότηση και καλύτερη λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς της Καρδίτσας είναι από τις προτεραιότητες που έχει θέσει η Δημοτική Αρχή όπως κατ’ επανάληψη έχει δηλώσει ο Δήμαρχος κ Β. Τσιάκος. Όπως υπογράμμισε σε δήλωση του κ. Σχορετσανίτης: “Η νομιμότητα πρέπει να καθορίζει τους όρους του ανταγωνισμού και την ποιότητα των αγαθών για τους τοπικούς καταναλωτές. Ο Δήμαρχος έχει ξεκαθαρίσει προς κάθε κατεύθυνση ότι πρέπει όλοι όσοι μετέχουν της Λαϊκής να γνωρίζουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους και να τις εκπληρώνουν.  Για το σκοπό αυτό σύντομα θα ενημερωθούν εγγράφως οι επαγγελματίες και οι παραγωγοί της Λαϊκής καθώς θα ακολουθήσει ανακατανομή των θέσεων και πιθανή περικοπή τους, με παράλληλη αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών από το Δήμο. Φυσικά θα προηγηθεί σύσκεψη με τους εμπλεκόμενους φορείς και υπηρεσίες, ώστε να λάβουμε υπ’ όψιν και τις δικές τους προτάσεις. Έχουμε την πεποίθηση ότι όλοι θέλουμε μια νοικοκυρεμένη λαϊκή αγορά, με ποιοτικά προϊόντα αναγνωρισμένης προέλευσης, ώστε να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα, την κατανάλωση και την ικανοποίηση πωλητών και αγοραστών”.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου πραγματοποιηθήκαν συστάσεις. Επίσης διαπιστώθηκαν και διαρθρωτικά προβλήματα στη λειτουργία της αγοράς, όπως η δυσκολία πρόσβασης οχημάτων σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και ασάφεια ως προς τα όρια των πάγκων ζητήματα που προτίθεται να αντιμετωπίσει η δημοτική αρχή.




Total
0
Shares
Previous Article
ΑΣ Καρδίτσας

Ντέρμπι το Σάββατο στο νέο κλειστό της Καρδίτσας

Next Article
AEL FC ARENA

Απαγόρευση μετακίνησης οργανωμένων φιλάθλων στο ματς ΛΑΡΙΣΑ – ΑΡΗΣ