Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Εξιχνιάστηκε κλοπή σε μίνι-μάρκετ

Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού

Εξιχνιάστηκε, από Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας, περίπτωση κλοπής που διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της (04-02-2017) στην Καρδίτσα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο δράστης διέρρηξε κατάστημα (μίνι-μάρκετ), ιδιοκτησίας 33χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ, τέσσερις φιάλες ποτών και είκοσι πακέτα τσιγάρων.

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (02-08-2017) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (02-08-2017) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για  το αδίκημα της κλοπής, με ποινή φυλάκιση έξι μηνών.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, χθες (02-08-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη  να κατέχει έναν αναδιπλούμενο σουγιά με μήκος λάμας δέκα εκατοστών, ο οποίος κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων

Συνελήφθη, χθες (02-08-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης και ένα ξύλινο ρόπαλο, μήκους (61) εκατοστών.

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (02-08-2017) το πρωί στον Αλμυρό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 34χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς με ποινή φυλάκισης δύο ετών και ενός μήνα, για παραβίαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.




Total
0
Shares
Previous Article

Δήμος Καρδίτσας: Δωρεάν παροχή της ηλεκτρονικής σήμανσης στα ζώα συντροφιάς

Next Article

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση τιμής για τους δασκάλους της Αργιθέας

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…