Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σοφάδες: Εξιχνιάστηκε απάτη με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο

Σοφάδες: Εξιχνίαση απάτης – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 49χρονου ημεδαπού για απάτη, καθώς και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, την (01-11-2016) στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων, ο 49χρονος παρέλαβε ως αγοραστής Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 77χρονου ημεδαπού, χωρίς να καταβάλει το συμφωνημένο χρηματικό ποσό, ενώ επιπλέον δεν προέβη στη μεταβίβαση του οχήματος. Παράλληλα, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον παθόντα, αρνήθηκε να του επιστρέψει το όχημα, με το πρόσχημα ότι το έχει παραδώσει για απόσυρση.

Τρίκαλα: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (08-09-2017) στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μια συσκευασία και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχαν μικροποσότητα μείγματος κάνναβης και καπνού, τα οποία κατασχέθηκαν.

Τύρναβος: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (07-09-2017) το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για τα αδικήματα της αντίστασης και της κλοπής, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και τεσσάρων μηνών.

Βόλος: Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ηρωίνης

Συνελήφθη, χθες (07-09-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης.




Total
0
Shares
Previous Article

Γραφείο Υποστήριξης Μηχανικού στην Καρδίτσα

Next Article

Βόλος: Δέκα συλλήψεις για «φρουτάκια» σε επιχείρηση παροχής υπηρεσιών διαδικτύου

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…
gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.