Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Karditsa Earthquake Project – Σχολεία εν Δράσει στο ERASMUS+ του 1ου ΕΠΑΛ

.

 Παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος Karditsa Earthquake Project – Σχολεία εν Δράσει, πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των εργασιών της 4ης συνάντησης που αφορούν την υλοποίηση του Προγράμματος του Τομέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του ERASMUS+. Στο πρόγραμμα «Ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών στην αίθουσα» για την Ελλάδα συμμετέχει το 1ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας και σχολεία από τη Γερμανία, την Ιταλία, την Εσθονία, την Τουρκία.

 Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος καθηγητής του Προγράμματος κος Ιωάννης Παπαϊωάννου παρουσίασε στους συμμετέχοντες του Προγράμματος όλη την πορεία του Karditsa Earthquake Project – Σχολεία εν Δράσει των δύο τελευταίων χρόνων, καθώς και το βραβευμένο σε πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Σεισμογράφο, που κατασκεύασε ομάδα μαθητών του Σχολείου.

 Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης υλοποιήθηκε workshop σχετικά με την αντιμετώπιση του σεισμού και τα μέτρα προστασίας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από αυτόν, με ένα καινοτόμο τρόπο που προάγει τη συνεργασία. Οι παριστάμενοι, εκπαιδευτικοί από τις χώρες που συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα, παρακολούθησαν με προσοχή την ενδιαφέρουσα παρουσίαση, έδειξαν ιδιαίτερη σημασία στο workshop και έδωσαν συγχαρητήρια για το καινοτόμο περιβαλλοντικό πρόγραμμα σε όλους όσους βοηθούν στην υλοποίησή του.

Karditsa Earthquake Project Erasmus 1

Karditsa Earthquake Project Erasmus 2

Karditsa Earthquake Project Erasmus 3




Total
0
Shares
Previous Article

Πεζοπορία για παιδιά από τον ΕΟΣΚ

Next Article

Ενημερωτική ημερίδα του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Καρδίτσας