Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Karditsa Earthquake Project – Επίσκεψη στην Επισκοπή & την Β’ Βάθμια Εκπαίδευση Καρδίτσας

Karditsa Earthquake Project - Επίσκεψη στην Επισκοπή & την Β’ Βάθμια Εκπαίδευση Καρδίτσας

 

Την ομάδα του “Karditsa Earthquake Project – Σχολεία εν δράσει”, Προγράμματος του Εργαστηριακού Κέντρου Καρδίτσας, που πήρε μέρος και βραβεύτηκε στο διαγωνισμό “Φτιάξε το δικό σου σεισμογράφο” του Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και της Ελληνογερμανικής Αγωγής, υποδέχθηκαν η Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας. Η Ομάδα διακρίθηκε για 2η συνεχή χρονιά στο συγκεκριμένο πανελλήνιο διαγωνισμό, γεγονός που αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την πόλη μας.

Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας, Αφροδίτη Καρακώστα, Σταυρούλα Ράικου, Αντιγόνη Χαβαλέ, Κωνσταντίνος Πεταλούδας, Παντελής Θεοδωράκος, Δημήτρης Κωνσταντάκος, Βίρον Τζέκα, Κωνσταντίνος Στάθης, Βαλάντης Μήττας, Θωμάς Μπανούτσος, Άντι Ντούσκου, με τον καθηγητή τους και Υπεύθυνο του Προγράμματος, κο Ιωάννη Παπαϊωάννου, και το Διευθυντή του Εργαστηριακού Κέντρου Καρδίτσας, κο Μίλτιάδη Νικολακάκο, επισκέφθηκαν μαζί με το βραβευμένο σεισμογράφο την Επισκοπή, όπου δέχθηκαν τα συγχαρητήρια του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Τιμόθεου, καθώς και αναμνηστικά δώρα.

Στη συνέχεια την Ομάδα υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Διευθυντής της Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας κος Παπανούσκας που τη συνεχάρη για την επιτυχία της και δήλωσε ότι θα είναι στο πλευρό της για τις μελλοντικά δράσεις της. Ο κος Παπανούσκας απένειμε επαίνους σε όλα τα μέλη της Ομάδας και σε όσους εργάστηκαν για την μεγάλη αυτή επιτυχία.

Στα πλαίσια του Προγράμματος, πραγματοποιούνται ενημερώσεις σε σχολεία και σε φορείς.

Το email επικοινωνίας είναι karditsaearthquakeproject@mail.com.

22eda60646bd1b779de91baf87e15178

a24dd48017df861ebc64206c99029278

b0b24bb1ca19536fe7bbbf2b57ecdecd




Total
0
Shares
Previous Article
asep

Πρόσληψη δύο ατόμων για οχτώ μήνες στο Δήμο Αργιθέας - Πίνακες κατάταξης

Next Article
thanatos slide

«Μελετώντας τον Θάνατο»

Related Posts

vroxi kakokairia
Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας Βαρομετρικό χαμηλό αύριο Παρασκευή (19-04-24)…
Dimarxos Dimotiko Symvoulio foto arxeiou
Διαβάστε περισσότερα

Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων για τους πλημμυροπαθείς και τις οικογένειές τους

Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων για τους πλημμυροπαθείς και τις οικογένειές τους Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκου για τους πλημμυροπαθείς…