Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Δύο συλλήψεις και μία εξιχνίαση κλοπής από οικία

 

Καρδίτσα: Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθησαν σήμερα (30-03-2018) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Καρδίτσας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 18 και 19 ετών, διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν επτά αφορολόγητα πακέτα τσιγάρων και μια συσκευασία με ποσότητα αφορολόγητου χύμα καπνού, βάρους (50) γραμμαρίων.

Σοφάδες: Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής από οικία και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού για το αδίκημα της κλοπής. Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, το πρωί της (12-02-2018) στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων, ο 20χρονος, μαζί με δύο άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, διέρρηξαν οικία 75χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν από το εσωτερικό χρηματικό ποσό.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για κλοπές

Συνελήφθη χθες (29-03-2018) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία όπως εξακριβώθηκε είχε αφαιρέσει βραδινές ώρες της (24/25-03-2018) από 33χρονο ημεδαπό στο Βόλο. Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι χθες το πρωί στο Βόλο ο δράστης κινούμενος πεζός προσέγγισε χωρίς να γίνει αντιληπτός 20χρονη ημεδαπή και της αφαίρεσε αιφνιδιαστικά την τσάντα της που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, καθώς και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.




Total
0
Shares
Previous Article

Νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για την αντιπυρική προστασία των δασών

Next Article

Πρόγραμμα 1ης & 2ης Αστυνομικής Μονάδας Καρδίτσας