Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Δύο συλλήψεις για παραβάσεις των νόμων περί αρχαιοτήτων και περί όπλων

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, κατηγορούμενοι για παραβάσεις των νόμων περί αρχαιοτήτων και περί όπλων 

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, αντικείμενα που εμπίπτουν στο νόμο περί αρχαιοτήτων, ένα κυνηγετικό όπλο και ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο 

Συνελήφθησαν την Παρασκευή (06-10-2017) το πρωί στη ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 34 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί αρχαιοτήτων και περί όπλων.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες, αλλά και στην κατοχή τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • δύο χάλκινα νομίσματα, ένα σιδερένιο μαχαιρίδιο, ένα σιδερένιο καρφί, ένας μολύβδινος ατρακτόσχημος πεσσός, ένα μολύβδινο αντικείμενο και τρία χάλκινα ελάσματα, τα εμπίπτουν στο νόμο περί αρχαιοτήτων, καθώς και
  • τρία μηχανήματα ανίχνευσης μετάλλου.

Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε, ενώ επιπλέον κατά τις νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, χωρίς την απαιτούμενη άδεια κατοχής, ένας ανιχνευτής μετάλλου και δύο χάλκικα ανάγλυφα ελάσματα, τα οποία επίσης εμπίπτουν στο νόμο περί αρχαιοτήτων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Τρίκαλα: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη την Πέμπτη (05-10-2017) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Τρίκαλα: Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη την Πέμπτη (05-10-2017) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι στη κατοχή του, αλλά και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν (107) πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

Λάρισα: Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη την Πέμπτη (05-10-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 46χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθη να κατέχει μέσα σε ταξιδιωτικό σάκο μία νάιλον συσκευασία με αφορολόγητο χύμα κατεργασμένο καπνό, βάρους (451,3) γραμμαρίων.

Λάρισα: Σύλληψη αλλοδαπής για κλοπή από εμπορικό κατάστημα

Συνελήφθη την Πέμπτη (05-10-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, μία 43χρονη υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθη να έχει αφαιρέσει από εμπορικό κατάστημα διάφορα παιδικά παιχνίδια, καλλυντικά και ένα βρεφικό ένδυμα. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα  κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπάλληλο του καταστήματος.

Λάρισα: Εξιχνίαση κλοπής από οικία – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο αλλοδαπών

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας κλοπή από οικία που διαπράχθηκε το προηγούμενο έτος στη Λάρισα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο υπηκόων Γεωργίας, ηλικίας 38 και 37 ετών για το αδίκημα της κλοπής. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες το χρονικό διάστημα από (17-07-2017) έως (21-07-2017) διέρρηξαν διαμέρισμα 66χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού δυνάμει εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη την Πέμπτη (05-10-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας για παράβαση περιοριστικών όρων.

Λάρισα: Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν την Πέμπτη (05-10-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, δύο ημεδαποί, ένας 32χρονος και μία 30χρονη, διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα βουπρενορφίνης, καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητα κάνναβης

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (06-10-2017) στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Βόλος: Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή και κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθησαν την Πέμπτη (05-10-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 21, 35 και 39 ετών, διότι διέρρηξαν οικία 44χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν διάφορα χρυσαφικά και χρηματικό ποσό, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο. Επιπλέον, από την κατοχή τους κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο.

Βόλος: Σύλληψη αλλοδαπής για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη την Πέμπτη (05-10-2017) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, μία 39χρονη υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθη να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Βόλος: Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη την Πέμπτη (05-10-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 18χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθη να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη την Πέμπτη (05-10-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Βόλου, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Βόλος: Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθη την Πέμπτη (05-10-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι, κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου σε Κατάστημα Κράτησης του Βόλου, επιχείρησε να προμηθεύσει κρατούμενο με μικροποσότητα κάνναβης, την οποία είχε επιμελώς κρύψει μέσα σε ένδυμα. Η ποσότητα κάνναβης κατασχέθηκε.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή από σούπερ μάρκετ – Εξιχνίαση τριών ακόμη κλοπών

Συνελήφθη την Πέμπτη (05-10-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την (04-10-2017) εισήλθε ως πελάτης σε σούπερ – μάρκετ και αφαίρεσε (6) φιάλες οινοπνευματωδών ποτών. Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι το χρονικό διάστημα από (30-09-2017) έως (03-10-2017) διέπραξε ακόμη τρεις κλοπές από ισάριθμα σούπερ – μάρκετ, από τα οποία αφαίρεσε συνολικά (9) φιάλες οινοπνευματωδών ποτών.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη την Πέμπτη (05-10-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει (11,5) ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.




Total
0
Shares
Previous Article

Εκδρομή – προσκύνημα στην Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιώτισσας

Next Article

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αερινό και Βελεστίνο