Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Αλλάζει όψη η Πλατεία Λάκα Ματζάρα

Καρδίτσα: Αλλάζει όψη η Πλατεία Λάκα Ματζάρα

 

Η Δημοτική αρχή αλλάζει την όψη της Πλατείας Λάκα Ματζάρα

Συνεργεία του Δήμου Καρδίτσας έκαναν παρεμβάσεις συντήρησης στο χώρο της πλατείας – Οι παρεμβάσεις έτυχαν της γενικής αποδοχής του πολιτών

Εργασίες συντήρησης, αποκατάστασης των φθορών και καλλωπισμού του πρασίνου γίνονται από τα συνεργεία του Δήμου Καρδίτσας στην πλατεία Λάκα Ματζάρα. Από νωρίς το πρωί συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας, της υπηρεσίας πρασίνου και της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών βρέθηκαν στο χώρο και ξεκίνησαν τις εργασίες. Έγινε καθαρισμός των χώρων πρασίνου, κλάδεμα θάμνων και δέντρων, καθαρισμός των πρανών και των διαδρόμων της πλατείας, συντήρηση και βάψιμο των καθισμάτων και των φωτιστικών, συντήρηση και βάψιμο των χώρων της παιδικής βιβλιοθήκης, συντήρηση και βάψιμο των μπασκετών κ.α.

Στο χώρο των εργασιών βρέθηκε  ο Δήμαρχος κ. Τσιάκος συνοδευόμενος από τους αρμόδιους αντιδημάρχους Σπύρο Κουρτεσιώτη Πρασίνου, Σωτήρη Αντωνίου Καθαριότητας, Γιώργο Μάττα Τεχνικών Υπηρεσιών, το Γενικό Γραμματέα Πέτρο Γαλάνη και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΚ κ. Ιωάννη Ρόβα. Τα συνεργεία συνέχισαν μέχρι το μεσημέρι τις παρεμβάσεις και τη συντήρηση ενώ θα συνεχίσουν και τις επόμενες ημέρες με νέες εργασίες συντήρησης. Η παρουσία των συνεργείων αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για την γειτονιά καθώς πολλοί κάτοικοι πέρασαν από το σημείο και έδωσαν τα συγχαρητήρια στη Δημοτική αρχή. Είναι χαρακτηριστικό το στιγμιότυπο όπου δυο κάτοικοι, πλησίασαν το Δήμαρχο και του επισήμαναν ότι έχουν πολλά χρόνια να δουν δήμαρχο να επισκέπτεται την γειτονιά τους. Ο Δήμαρχος μιλώντας με τους κατοίκους τους ζήτησε να κάνουν λίγη υπομονή καθώς όπως είπε είναι απολύτως δικαιολογημένα τα αιτήματα τους αλλά συγχρόνως δεν είναι δυνατόν μια κατάσταση που σέρνεται για πολλά χρόνια να διορθωθεί μέσα σε λίγους μήνες. Ακόμη σε δηλώσεις του επισήμανε ότι οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν σε όλους τους δημόσιους και δημοτικούς χώρους με στόχο να βελτιωθεί η εικόνα της πόλης και των χωριών.

plateia laka matzara 1

plateia laka matzara 3




Total
0
Shares
Previous Article
kotsos 1

Γ. Κωτσός: Αυξάνεται το κοινωνικό μέρισμα και παρατείνεται η ισχύς του εξωδικαστικού συμβιβασμού

Next Article
sotiris mpousdras

Ο Σωτήριος Μπούσδρας ορίστηκε Τοπικός Συντονιστής Μητρώου Στελεχών Ν.Δ. του Ν. Καρδίτσας