Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καραϊσκάκης Μαυρομματίου – Μαγούλα: 3-0

.

Στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για το τοπικό πρωτάθλημα της β’ ερασιτεχνικής κατηγορίας Καρδίτσας η ομάδα του χωριού μας κέρδισε άνετα με 3-0 την ομάδα της Μαγούλας.

Τα τρία γκόλ σημείωσαν 2′ στο πρώτο ημίχρονο  ο Ματρακούκας στο 35′ και στο 40′ και ένα στο δεύτερο ημίχρονο στο 85ο λεπτό ο Κούτσικος.

Μετά από πάρα πολλά χρόνια στην ομάδα συμμετείχαν ποδοσφαιριστές μόνο από το χωριό μας και αυτό πρέπει να το αποδώσουμε εξ’ ολοκλήρου στη σημερινή διοίκηση της ομάδας που μέσα από τεράστιες δυσκολίες και τις άσχημες νοοτροπίες περασμένων ετών κατάφεραν να φέρουν στο γήπεδο αυτά τα παιδιά. Παρά όπως αναφέραμε τις τεράστιες δυσκολίες η σημερινή διοίκηση και συγκεκριμένα ο πρόεδρος κ. Γεώργιος Κοσμάς που είχε όλο το βάρος και του προπονητή κ. Νίκου Ματρακούκα η ομάδα είχε μία αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα καταφέρνοντας να εδραιωθεί στην κατηγορία και να συνεχίσει με αξιόλογες προοπτικές στο μέλλον η ιστορική ομάδα του ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Μαυρομματίου.

Συγχαρητήρια λοιπόν στους παίκτες  και την διοίκηση ευχόμενοι του χρόνου πάντα με την στήριξη όλων μας να προχωρήσει σε νέες επιτυχίες.

[Δ. Γιώτης]  

Mavrommati agonas 610 1

Mavrommati agonas 610 2

Mavrommati agonas 610 3

Mavrommati agonas 610 4

Mavrommati agonas 610 5

Mavrommati agonas 610 6

Mavrommati agonas 610 7

Mavrommati agonas 610 8




Total
0
Shares
Previous Article

Ευχαριστήριο της Αερολέσχης Δυτ. Θεσσαλίας για την Διημερίδα

Next Article

Στη Θεσσαλονίκη η ομάδα αντιφωνικού δημοτικού τραγουδιού του Συλλόγου της Οξυάς