Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καλύτερες υπηρεσίες υγείας με δωρεά καρδιογράφου από τον Δήμο Τρικκαίων στο Κέντρο Υγείας Τρικάλων

Kardiografos Trikala

Καλύτερες υπηρεσίες υγείας με δωρεά καρδιογράφου από τον Δήμο Τρικκαίων στο Κέντρο Υγείας Τρικάλων

Ένα εξαιρετικά σημαντικό ιατρικό μηχάνημα δώρισε ο Δήμος Τρικκαίων στο Κέντρο Υγείας Τρικάλων.

Πρόκειται για έναν καρδιογράφο, που ενισχύει και διευκολύνει τις προσπάθειες των λειτουργών της Υγείας, να προσφέρουν ακόμη καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου παρέδωσε τον σύγχρονο καρδιογράφο στον διευθυντή του Κ.Υ. Τρικάλων κ. Γιώργο Μπατατόλη τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023, με παρόντες, τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας Νίκο Σακκά, τον καρδιολόγο κ. Απόστολο Τσιμπίδα, την πρόεδρο και τη γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Μαριλένα Κολότσιου και Αντωνία Σταματοπούλου.

Ο κ. Μπατατόλης εκ μέρους του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την προσφορά του Δήμου Τρικκαίων.

Η δωρεά είχε συζητηθεί σε προηγούμενη συνάντηση του κ. Παπαστεργίου με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας κ. Σερέτη και Τσιαούση αντιστοίχως, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης καλής συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, με μόνον γνώμονα την παροχή βελτιωμένων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Kardiografos Trikala 1

Kardiografos Trikala 2




Total
0
Shares
Previous Article
Asimina Skondra periodeia Argithea aa

Α. Σκόνδρα: Να μην επιτρέψουμε ακυβερνησία και αστάθεια

Next Article
Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Π.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ενημέρωση ψηφοφόρων για την εκλογή προέδρου στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 - ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν.Ε. Καρδίτσας: Περιοδείες κλιμακίων υποψηφίων βουλευτών σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου - Απέναντι στις διεκδικήσεις των αγροτών η κυβέρνηση Μητσοτάκη σηκώνει ασπίδα αυταρχικότητας με ματ και χημικά - Αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών από την 1η Ιανουαρίου 2023 προβλέπεται από τον ασφαλιστικό «νόμο Βρούτση»

Ν.Ε. Καρδίτσας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Περιοδείες κλιμακίων υποψηφίων βουλευτών τη 16η , τη  17η και τη 18η Μαΐου 2023

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…