Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καλοκαιρινός χορός του Λαογραφικού, Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Οξυάς

Την Παρασκευή, 18 Αυγούστου

 Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για το χορό του Λαογραφικού, Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Οξυάς, που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής, 18 Αυγούστου, στην έδρα του Συλλόγου και συγκεκριμένα στο χώρο του μοναστηριού της Αγίας Τριάδας.

 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, πλαισιωμένα και από εθελοντές Οξυώτες, έχουν εργαστεί και θα συνεχίσουν να εργάζονται εποικοδομητικά, ώστε η παράδοση που έχει πλέον δημιουργηθεί και θέλει πάντα επιτυχημένη τη συγκεκριμένη εκδήλωση να διατηρηθεί και όσοι προσέλθουν να έχουν για ακόμα μία φορά την ευκαιρία να απολαύσουν ένα γνήσιο Οξυώτικο γλέντι μέχρι το πρωί.

 Για φέτος τη διασκέδαση ανέλαβε ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής με το Δημήτρη Αυγέρη και τη Γλυκερία Κωστούλα στο τραγούδι, το Βασίλη Μπαλογιάννη στο κλαρίνο και τους υπόλοιπους καταξιωμένες καλλιτέχνες που θα τους συνοδεύουν.

 Η είσοδος καθορίστηκε στα πέντε (5) ευρώ, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το φαγητό (προβατίνα ψητή στο φούρνο).

 Οι Οξυώτες, λοιπόν, και οι φίλοι τους ας μη χάσουν και φέτος την ευκαιρία ν’ ανταμώσουν στο χωριό της Οξυάς, το βράδυ της Παρασκευής, 18-8-2017, σ’ ένα μαγευτικό περιβάλλον, με άφθονο γλέντι, εξυπηρέτηση  και καλό φαγητό.




Total
0
Shares
Previous Article

7ο River Party «ΠΟΡΤΑΙΚΟΣ» στη γέφυρα της Πύλης

Next Article

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσας

Related Posts