Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Νεοχωρίου

zografiki politistikos syllogos neoxoriou

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Νεοχωρίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Νεοχωρίου, τήρησε και το φετινό καλοκαίρι τα υγειονομικά μέτρα και δεν πραγματοποίησε εκδηλώσεις με συνωστισμό. Ελπίζουμε του χρόνου να είμαστε καλά και να κάνουμε τις εκδηλώσεις χωρίς περιορισμούς!

31 Ιουλίου 2021 – Ζωγραφική και Αναπαλαίωση

Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Νεοχωρίου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όσους και όσες παρευρέθηκαν και στήριξαν την εκδήλωσή μας «Ζωγραφική και Αναπαλαίωση», στις 31 Ιουλίου.

Η μεγάλη προσέλευση και η ενεργή συμμετοχή μεγάλων και μικρών αποτελούν κίνητρο για το σύλλογο μας, έτσι ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας.

Ειδικότερα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εικαστικό και δασκάλα του «Πολύτεχνο εργαστήριο Τέχνης» Αθηνά Γεράση και την Λίλα Παπαβαρσάμη για την ανεκτίμητη συμβολή τους για 10η συνεχόμενη χρονιά!

Δείτε περισσότερα στη σελίδα του Συλλόγου ΕΔΩ


1 Αυγούστου 2021 – Πεζοπορία

Μία όμορφη ημέρα πέρασε σήμερα, γεμάτη περιπέτεια χαρά και χαμόγελα. Γνωρίσαμε άτομα που δεν τα ξέραμε, κάναμε καινούργιους φίλους, γνωρίσαμε νέα μονοπάτια και όμορφα μέρη. Παρά την αρκετή ζέστη που επικρατεί, καταφέραμε να μαζευτούμε και να κάνουμε την προγραμματισμένη μας πεζοπορία όπως κάθε χρόνο.

Ξεκινήσαμε από το Νεοχώρι και ανεβήκαμε στην Αγία Παρασκευή όπου εκεί έγινε ένα διάλειμμα για ξεκούραση. Έπειτα πήραμε το δρόμο για τον οικισμό της Ράφηνα όπου είδαμε μέσα από το μονοπάτι που διανύαμε αλλά και μέσα στον οικισμό τα προβλήματα που δημιούργησε ο Ιανός. Όταν ξεκινήσαμε από την Ράφηνα με τελικό προορισμό την Παναγία Πελεκητή σταματήσαμε στο ποτάμι και στις βάθρες που έγιναν για να πάρουμε μια γεύση δροσιάς. Έπειτα από 4 ώρες περίπου καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό προορισμό μας όπου ανάψαμε από ένα κεράκι και πήραμε κομποσκίνια και άλλα είδη που υπήρχαν στον χώρο.

Ευχαριστούμε θερμά, τα άτομα που στήριξαν αυτήν την πεζοπορία με την παρουσίας τους και όσους ήρθαν από μακριά. Επίσης ευχαριστούμε και τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καρδίτσας για την κοινή μας δράση. Ελπίζουμε του χρόνου να είμαστε περισσότεροι!

Δείτε περισσότερα στη σελίδα του Συλλόγου ΕΔΩ


9 Αυγούστου 2021 – Tichu & Δηλωτή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι αγώνες ΤΙΤΣΟΥ & ΔΗΛΩΤΗΣ από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Νεοχωρίου την Κυριακή 9 Αυγούστου στο Κέντρο Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Νεοχωρίου. Ο σύλλογος συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των περιορισμένων εκδηλώσεών του, για το Καλοκαίρι 2021.

Ευχαριστούμε όλους όσους συντέλεσαν στο να διοργανωθούν οι αγώνες με τον καλύτερο τρόπο.

Οι νικητές των αγώνων ήταν οι εξής:

ΔΗΛΩΤΗ (ζευγάρια)
1ος Ξένια Κουτρομάνου – Τάσος Αγρογιάννης
2ος Νίκος Χαμζάι – Ρένος Νημάς
3ος Θωμάς Σιακάρας – Παντελής Μήτσιου

ΤΙΤΣΟΥ (ζευγάρια)
1ος Στέφανος Σακελλαρίου – Κώστας Σακελλαρίου
2ος Νίκος Χαμζάι – Ρένος Νημάς
3ος Κρυσταλλία Μήτσιου – Σάκης Μπακαβέλος

Δείτε περισσότερα στη σελίδα του Συλλόγου ΕΔΩ


Σας ευχαριστούμε όλους που αγκαλιάσατε τις εκδηλώσεις μας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

Ελπίζουμε του χρόνου να είμαστε καλά και να κάνουμε τις εκδηλώσεις χωρίς περιορισμούς!

Εκ του Δ.Σ




Total
0
Shares
Previous Article
Αναβαθμίζονται 18 παιδικές χαρές σε χωριά του Δήμου Καρδίτσας

Αναβαθμίζονται 18 παιδικές χαρές σε χωριά του Δήμου Καρδίτσας

Next Article
Αγορά εξοπλισμού από το Μουσείο Πόλης Καρδίτσας με χορηγία του Ιδρύματος QUALCO - Νέα δωρεά στο Δημοτικό Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο «Λ. & Ν. Σακελλαρίου» - Δημοτικό Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο «Λ. & Ν. Σακελλαρίου»

Νέες δωρεές στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο «Λ. & Ν. Σακελλαρίου» Καρδίτσας

Related Posts