Έκκληση του Δημάρχου Μουζακίου Φάνη Στάθη για πρόληψη και προστασία για την αποφυγή πυρκαγιάς

ΦΑΝΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

Έκκληση του Δημάρχου Μουζακίου Φάνη Στάθη για πρόληψη και προστασία για την αποφυγή πυρκαγιάς

Τα τελευταία 24ωρα αρκετές περιφέρειες στο σύνολο της χώρας μας βρίσκονται αντιμέτωπες με τον εφιάλτη της πυρκαγιάς και τις ολέθριες συνέπειες που αφήνει στο πέρασμά της.

Λόγω της δασικής έκτασης και της πλούσιας βλάστησης που διαθέτει ο Δήμος Μουζακίου, οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουμε όλες τις ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά από λάθος ή αμέλεια.

Με τις πρωτόγνωρες καιρικές συνθήκες που επικρατούν, τις υψηλές θερμοκρασίες και τους ανέμους που ευνοούν την εκδήλωση πυρκαγιών στην περιοχή μας, οφείλουμε να τηρούμε τις οδηγίες και τους κανόνες που ορίζει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Καλούμε τους δημότες μας να καταγγέλλουν κάθε υπαρκτό κίνδυνο και να επικοινωνούν άμεσα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η πρόληψη και η επαγρύπνηση είναι η καλύτερη προστασία κατά των πυρκαγιών.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου

Θεοφάνης ΣτάθηςTotal
3
Shares
Previous Article
pempti kindinos pirkagias

Περιφέρεια Θεσσαλίας-Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας: Με κατεπείγουσα επιστολή καλεί τους Δήμους σε άμεση ετοιμότητα με μηχανήματα έργου και βυτιοφόρα

Next Article
Δημήτρης Παπακώστας

Φράγμα Συκιάς Αργιθέας - Άνω Ρους Αχελώου και.... ΠΣ Θεσσαλίας εν υπνώσει...!Total
3
Share