Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κάλεσμα στους γονείς από το Γυμναστικό Σύλλογο Μουζακίου και Περιχώρων «Γ. Πασιαλής»

Στη γενική συνέλευση των μελών του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου και Περιχώρων «Γ. Πασιαλής», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, αφού πρώτα ολοκληρώθηκε ο απολογισμός της προηγούμενης περιόδου, έγινε συζήτηση για αθλητικά θέματα και κυρίως έγινε συζήτηση για τις ανάγκες των παιδιών και των νέων της περιοχής μας, γύρω από τον αθλητισμό.

Ο Γ.Σ. Πασιαλής προγραμματίζοντας τις μελλοντικές του δράσεις και λαμβάνοντας υπόψη ότι το κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου είναι πλέον στη διάθεση του Συλλόγου (δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους προπονητές των τμημάτων, να προπονήσουν τα παιδιά, μέσα σε ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον), ομόφωνα αποφάσισε να γίνει κάλεσμα στους γονείς των παιδιών της περιοχής μας, για συνάντηση με θέματα:

  1. Ενημέρωση για τα τμήματα που λειτουργούν ( Στίβος – Μπάσκετ – Βόλεϊ )
  2. Οργάνωση των τμημάτων και των ακαδημιών τους
  3. Συμμετοχή σε πρωταθλήματα
  4. Συμμετοχή στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Θεωρούμε ότι οι γονείς των παιδιών πρέπει να έχουν ενεργό και σημαντικό ρόλο στα αθλητικά δρώμενα της περιοχή μας και για το λόγο αυτό σας καλούμε την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου, για να συζητήσουμε τα παραπάνω θέματα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

pasialis-1
Total
0
Shares
Previous Article

20 συλλήψεις της αστυνομίας στη Θεσσαλία μετά από στοχευμένους ελέγχους της

Next Article

Έργα και δράσεις συνολικού προϋπολογισμού 10,4 εκατ. ευρώ ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας