Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καλαμπάκα: Σύλληψη 34χρονου με πάνω από 1 κιλό κάνναβης

 

Σοφάδες: Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή οχήματος

Συνελήφθη, την Πέμπτη 31-05-2018 τις πρώτες πρωινές ώρες στους Σοφάδες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε δίκυκλο μοτοποδήλατο 75χρονου ημεδαπού. Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στο νόμιμο δικαιούχο του.

Καρδίτσα: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, σήμερα 31-05-2018 το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για κλοπή, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.

Τρίκαλα: Σύλληψη αλλοδαπής για κλοπή από κατάστημα

Συνελήφθη την Πέμπτη 31-05-2018 το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων μία 30χρονη υπήκοος Ρουμανίας, διότι εισήλθε σε κατάστημα (σούπερ μάρκετ) ως πελάτισσα και αφαίρεσε διάφορα προϊόντα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος.

Καλαμπάκα: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη σήμερα 01-06-2018 τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει (76) ναρκωτικά δισκία, στερούμενος ιατρικής συνταγής, τα οποία κατασχέθηκαν.

Καλαμπάκα: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης

Συνελήφθη, την Τετάρτη 30-05-2018 το βράδυ στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.

Συνελήφθη αλλοδαπός στην Καλαμπάκα, κατηγορούμενος για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών

Κατασχέθηκε, μεταξύ άλλων, πάνω από (1) κιλό κάνναβης

kanavikalampakaΣυνελήφθη την Τρίτη 29-05-2018 το μεσημέρι στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 34χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση κάνναβης από το δράστη, ο 34χρονος κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, συνολικού βάρους (1.060) γραμμαρίων, το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο δράστης διαμένει παράνομα στη Χώρα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Συνελήφθη αλλοδαπή στα Τρίκαλα, δυνάμει δύο ενταλμάτων σύλληψης και μίας απόφασης δικαστηρίου

Συνελήφθη, την Τετάρτη 30-05-2018 το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, μία 47χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, διότι εκκρεμούν σε βάρος της ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Λάρισας για τα αδικήματα της ληστείας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απλής σωματικής βλάβης, ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Χαλκίδας για το αδίκημα της ληστείας, καθώς και απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Εύβοιας για απόπειρα ληστείας.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, την Τετάρτη 30-05-2018 το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών, ένας 54χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας με ποινή φυλάκισης (1) έτους και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ, για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας.




Total
0
Shares
Previous Article

Τρεις συλλήψεις σε Λάρισα και Βόλο για παράβαση του νόμου περί όπλων

Next Article

Εξωτερικός αγωγός ύδρευσης για τον Μπελοκομίτη

Related Posts