Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κακόγουστη φάρσα για βόμβα στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Άγνωστος τηλεφώνησε από καρτοτηλέφωνο σήμερα, Τετάρτη 26 Απριλίου 2017, το πρωί στο 100 για τοποθέτηση βόμβας στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου η οποία θα εκραγεί στις 10:00.

Για το συμβάν ενημερώθηκε στις 7:50 η Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου, κ. Μακρυγιάννη-Πλακιά, από αστυνομικούς του Α.Τ. Μουζακίου που μετέβησαν στο χώρο του σχολείου και σε συνεργασία με το Σύλλογο των καθηγητών εκκένωσαν το κτίριο και συντεταγμένα απομάκρυναν τα παιδιά από το χώρο και τα μετέφεραν στο γήπεδο Μουζακίου που βρίσκεται δίπλα στο σχολείο. Άμεσα η Δ/ντρια ενημέρωσε για το συμβάν τον Δ/ντη Β’ θμιας Εκπ/σης ν. Καρδίτσας κ. Παπανούσκα, το Δήμαρχο Μουζακίου κ. Κωτσό και την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου κ. Ταμπάκου.

Τα παιδιά παρέμειναν στο χώρο του γηπέδου υπό την επίβλεψη και εποπτεία όλων των εκπαιδευτικών του σχολείου έως τις 10:30. Στο διάστημα αυτό κλιμάκιο με αστυνομικό σκύλο και πυροτεχνουργό που μετέβησαν από την Λάρισα, διενήργησαν εξονυχιστικό έλεγχο στο σχολείο ευτυχώς χωρίς ευρήματα.

Αμέσως μετά στους μαθητές μίλησαν η Διευθύντρια του σχολείου κ. Μακρυγιάννη-Πλακιά καθώς και η Διοικητής του Α.Τ. Μουζακίου Α/Β’ κ. Παλάντζα και επισήμαναν πως τέτοιου είδους ενέργειες είναι σοβαρότατο ποινικό αδίκημα (κακούργημα) με συνέπειες τόσο στους γονείς όσο και για τους ανήλικους.

Να επισημάνουμε ότι οι αστυνομικοί του Α.Τ. Μουζακίου, μετά από ανάλογες ενέργειες, βρίσκονται ήδη στα ίχνη του δράστη.

gymnasio mouzakiou 3

gymnasio mouzakiou 1

gymnasio mouzakiou 4

gymnasio mouzakiou 2

gymnasio mouzakiou




Total
0
Shares
Previous Article

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της αστυνομίας στη Θεσσαλία

Next Article

Με κάθε επισημότητα ο Δήμος Μουζακίου & η Θεσσαλική Ομογένεια τίμησαν τον μεγάλο Αρχιστράτηγο Γεώργιο Καραϊσκάκη