Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Και τώρα ο Κόροιβος Αμαλιάδας

Και τώρα ο Κόροιβος Αμαλιάδας

 

Μετά τη νίκη στην Καβάλα, ο Α.Σ.Κ. ετοιμάζεται για ένα ακόμη εκτός έδρας ματς

Και τώρα ο Κόροιβος Αμαλιάδας

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ πήρε αυτό που ήθελε στην Καβάλα, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 72-75 σε ένα δύσκολο και αγχωτικό ματς που κρίθηκε στο τελευταίο δίλεπτο. Παρά την αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Α.Σ.Κ. βρήκε τις λύσεις και άμυνα και επίθεση και κατέκτησε το ροζ φύλλο αγώνα, κλείνοντας νικηφόρα τον πρώτο γύρο της Α2 Εθνικής.

Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμοι με άλλες πέντε ομάδες (!!!), ένα βαθμό πίσω από τη ζώνη των πλέι οφ ανόδου και δυο βαθμούς πάνω από τα πλέι άουτ σωτηρίας. Αυτό το γεγονός, δείχνει πόσο απρόβλεπτο και συναρπαστικό είναι φέτος το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, καθώς μόνο ο ουραγός Εθνικός Πειραιά δείχνει να έχει εγκαταλείψει τη μάχη της σωτηρίας. Για όλες τις υπόλοιπες θέσεις, μετά από έναν ολόκληρο γύρο δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτε και η μάχη θα δοθεί μέχρι τέλους. Είτε για τον τίτλο του πρωταθλητή, είτε για την είσοδο στα πλέι οφ, είτε για τη συμμετοχή στα πλέι άουτ, αλλά ακόμη και για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού.

Άρα, όπως για τις υπόλοιπες ομάδες, έτσι και για τον Α.Σ.Κ. τα πάντα θα κριθούν στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος που αναμένεται με μεγάλες συγκινήσεις. Η ομάδα δεν έχει χρόνο ή πολυτέλεια για να μένει στο παιχνίδι της Καβάλας και ήδη προετοιμάζεται για ένα ακόμη εκτός έδρας ματς, στην Αμαλιάδα με αντίπαλο τον Κόροιβο. Ένας ακόμη δύσκολος εκτός έδρας αγώνας, με μια ομάδα που καίγεται για τη νίκη, όμως και ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, θα βρεθεί στην Αμαλιάδα με στόχο το καλύτερο δυνατό, που θα ενισχύσει τη θέση του στο βαθμολογικό πίνακα.

Ευχαριστήριο για τη στήριξη

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς το πρατήριο υγρών καυσίμων BP που βρίσκεται στην οδό Μεσογείων 374 και ανήκει σε ένα πρώην αθλητή της ομάδας, τον Πέτρο Μπουρούση. Δίπλα στην ομάδα και στην προσπάθεια της, η επιχείρηση του συμπολίτη μας Π. Μπουρούση, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ταυτόχρονα, στηρίζει σταθερά τον εκπρόσωπο του νομού μας στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

ask2019

koroivos askarditsas1

koroivos askarditsas2

koroivos askarditsas3




Total
0
Shares
Previous Article
mouseioastynomiaskarditsa2

Νέοι επισκέπτες από τη Λεμεσό της Κύπρου στο Μουσείο Αστυνομίας Καρδίτσας

Next Article
Συνάντηση Μαράβα για το υποκατάστημα ΕΤΕ Πύλης

Συνάντηση Μαράβα για το υποκατάστημα ΕΤΕ Πύλης

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…