Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Και ο Ιούνιος είναι μήνας εκδηλώσεων στον Δήμο Πύλης

 

Συνεχίζονται, κάτω από την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού και Πολιτισμού σημαντικές δράσεις, οι οποίες αναλύονται ως παρακάτω:

1ον: Σήμερα Τετάρτη, 13 Ιουνίου και ώρα 8 μ.μ. στο Γήπεδο Πύλης, η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ με την επωνυμία «ΠΟΡΤΑΪΚΟΣ», ο Πρόεδρος του Πορταϊκού κ. Αθανάσιος Κανέλας και ο υπεύθυνος των παιδικών τμημάτων κ. Κωνσταντίνος Τσιαμπαλής,  οργανώνει Γιορτή λήξης της χρονιάς, προσκαλώντας παιδιά και γονείς.

2ον: Το Σάββατο,  16 Ιουνίου και ώρα 8 μ.μ. στην Πιαλεία, στον χώρο του Μουσείου θα γίνει το 5ο Συνέδριο με τίτλο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ & ΠΙΑΛΕΙΑ», με σημαντικούς ομιλητές, με δρώμενα και ανταλλαγή σκέψεων- απόψεων.

3ον: Την Κυριακή, 17 Ιουνίου και ώρα 11 το πρωϊ, ο Ορειβατικός Σύλλογος Πύλης, ο Γυμναστικός Σύλλογος και η HeaIthProiect, διοργανώνουν αγώνα δρόμου 1.000 μέτρων, με τίτλο «PORTA KIDS RUN»,  για τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Πύλης, με εκκίνηση και τερματισμό στο Δημαρχείο Πύλης. Υπεύθυνος εκδήλωσης ο κ. Άρης Καραμπέρης.

4ον: Την Τρίτη, 19 Ιουνίου και ώρα 8 μ.μ., η Σχολή χορού DANC LAB και η κ. Αγγελική Πιλίγκου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης θα παρουσιάσει την χορευτική παράσταση με τίτλο «dream in a dream».

Δήμος Πύλης




Total
0
Shares
Previous Article

Συγχαρητήρια Γ. Κωτσού στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία Γυναικών «Ελπίδες» Καρδίτσας

Next Article

Ούτε εξίσωση πρώτου βαθμού

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…