Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Και εγένετο… ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας 

Biologiko Xorio ASK

Η μεγαλύτερη αλυσίδα βιολογικών καταστημάτων ο Μέγας Χορηγός του ΑΣΚ

Ο Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας ανακοινώνει με μεγάλη χαρά, πως ο Μέγας Χορηγός της ανδρικής μας ομάδας θα είναι για τη νέα περίοδο το «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ».

Μια συνεργασία που ξεκίνησε πριν δυο χρόνια, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη υπόσταση και πλέον, το όνομα της ομάδας μας είναι «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας», κάτι το οποίο αποτελεί χαρά και τιμή για το σύλλογό μας. Η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα βιολογικών καταστημάτων δίνει το όνομά της στην ομάδα μας, βρίσκεται στο πλευρό της και μοιράζεται τη φιλοδοξία του μπάσκετ της Καρδίτσας, για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ποιο είναι το «Βιολογικό Χωριό»

To «Βιολογικό Χωριό» ξεκίνησε το 2008 από τον Καρδιτσιώτη επιχειρηματία Δημήτρη Κρομμύδα και με ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης, είναι σήμερα η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα διάθεσης βιολογικών προϊόντων με 19 καταστήματα σε όλη την Αττική, αλλά και προοπτικές επέκτασης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επενδύει διαρκώς στην επέκταση των σημείων πώλησης, την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την οργάνωση,  ενώ το eshop προσφέρει τα προϊόντα του Βιολογικού Χωριού σε κάθε πελάτη, όπου κι αν βρίσκεται.

Με σεβασμό στο περιβάλλον, με κίνητρο την αειφόρο ανάπτυξη, το «Βιολογικό Χωριό» επιλέγει προϊόντα που απευθύνονται στην ελληνική οικογένεια, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Το «Βιολογικό Χωριό» προσφέρει αγνά προϊόντα διατροφής για όλες τις ηλικίες και τις ανάγκες, χαρτικά, απορρυπαντικά, καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας. Όλα τα προϊόντα  είναι βιολογικά, πιστοποιημένα και αυστηρά επιλεγμένα από προμηθευτές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ώστε να καλύπτουν τις προτιμήσεις και του πιο απαιτητικού πελάτη. Κι όλα αυτά, φροντίζοντας να διατηρείται πάντοτε η καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.

Πίσω από κάθε επιτυχημένη πορεία υπάρχουν άνθρωποι και στην περίπτωση του «Βιολογικού Χωριού», αυτός είναι ο Δημήτρης Κρομμύδας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μητρόπολη Καρδίτσας, σπούδασε Χρηματοοικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων και το 2008 δημιούργησε το πρώτο κατάστημα βιολογικών προϊόντων στη Βούλα, επιτυγχάνοντας μέσα σε 13 χρόνια να φέρει το «Βιολογικό Χωριό» στην κορυφή της προτίμησης των καταναλωτών.

Η εταιρία βρίσκεται από το 2019 στο πλευρό του Α.Σ.Καρδίτσας και φέτος, το «Βιολογικό Χωριό» στηρίζει ακόμη πιο δυναμικά την προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ της Καρδίτσας, να ονειρευτεί και να επιτύχει ακόμη μεγαλύτερους στόχους. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Ε.» κ. Δημήτρης Κρομμύδας, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία με τον Α.Σ.Καρδίτσας: «Συνεχίζουμε δυναμικότερα την στήριξη μας προς τον Α.Σ. Καρδίτσας με στόχο να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος  διοίκησης και φίλων του συλλόγου, που είναι η άνοδος στην Α1 κατηγορία».




Total
0
Shares
Previous Article
oksia monastiri agias triadas

Πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες στον Λαογραφικό, Αρχαιολογικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Οξυάς

Next Article
Δήμος Μουζακίου: Μαζικά rapid tests στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Eκπαίδευσης

Την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 08:45 θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός του 1ου Γυμνασίου Μουζακιου.