Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κ. Τσιάρας: Ο κόσμος μέρα με τη μέρα θα αρχίσει να στρέφεται προς τη Ν.Δ.

Ο κόσμος μέρα με τη μέρα θα αρχίσει να στρέφεται προς τη Ν.Δ., εκτιμά ο γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., Κωνσταντίνος Τσιάρας, υπογραμμίζοντας, πως ότι η ευφορία που προκλήθηκε από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θα είναι πρόσκαιρη.

“Ο κόσμος μέρα με τη μέρα θα αρχίσει να στρέφεται προς τη ΝΔ και θα αρχίσει να τη βλέπει ως την πραγματική εναλλακτική λύση” επισήμανε ο κ. Τσιάρας, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “Πρακτορείο 104,9 FM” του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων και στην εκπομπή “Δεύτερη Ανάγνωση”, με τον Κώστα Μπλιάτκα.

Σε ερώτηση πώς σχολιάζει το γεγονός ότι αρκετοί χαρακτηρίζουν το νέο αρχηγό της ΝΔ νεοφιλελεύθερο, ο κ. Τσιάρας είπε ότι αυτή η ρητορική αναπτύχθηκε από αυτούς που δεν ήθελαν την υποψηφιότητα του κ. Μητσοτάκη. Τόνισε, πως από τον πρώτο κιόλας γύρο των εσωκομματικών εκλογών, τα στελέχη και οι ψηφοφόροι κατέδειξαν την πορεία της παράταξης, προκρίνοντας τους κ. Μητσοτάκη και Μεϊμαράκη.

Είπε, συγκεκριμένα, πως αυτοί που δίνουν το χαρακτηρισμό του νεοφιλελεύθερου στον κ. Μητσοτάκη επιδιώκουν να δημιουργήσουν «θολή εικόνα» και επισήμανε, πως η πλειοψηφία των στελεχών και των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας κινείται στο χώρο της κεντροδεξιάς, της πολιτικής ισορροπίας και της μετριοπάθειας.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση, πως έδωσε ψεύτικες υποσχέσεις, υπογραμμίζοντας ότι τώρα είναι αναγκασμένη να τις εφαρμόσει. Ενώ είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές τον περασμένο Σεπτέμβριο, αφού οι πολίτες πάντα δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στα κόμματα.

«Ο Έλληνας πολίτης συνειδητοποιεί ότι η ζωή του έχει γίνει δραματικά χειρότερη σε σχέση με πριν από έναν χρόνο. Ζητήματα που ούτε καν υπήρχαν στο τραπέζι έχουν αναδειχθεί σε ζητήματα μείζονος πολιτικής», επισήμανε ο κ. Τσιάρας και κατηγόρησε την κυβέρνηση, πως «με την καταστροφική διακυβέρνηση τον τελευταίο χρόνο έριξε στην απελπισία το μεγαλύτερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας».

Σε ερώτηση εξάλλου, αν το ασφαλιστικό θα αποτελέσει την πρώτη δοκιμασία για το νέο αρχηγό της ΝΔ είπε, πως αποτελεί δοκιμασία για

ολόκληρο το πολιτικό σύστημα της χώρας και επέκρινε την κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας ότι πέρυσι τέτοιο καιρό δεν υπήρχε καμία συζήτηση για μείωση κύριων και επικουρικών συντάξεων.

Καταλήγοντας, επισήμανε, πως για να λυθεί το ασφαλιστικό απαιτείται «μια μετωπική σύγκρουση με πολλές κοινωνικές ομάδες και πολύ σκληρές αποφάσεις για όλο το πολιτικό σύστημα». Κατηγόρησε τα στελέχη της κυβέρνησης για «αριστερή ιδεοληψία» που, όπως είπε, δεν έχουν καμία απολύτως προσέγγιση για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας.
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο

Διανομή κοτόπουλου για τους ωφελούμενους των Δήμων Τρικκαίων, Πύλης, Καλαμπάκας & Φαρκαδόνας

Επόμενο άρθρο

Άρση διακοπής κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό στο πλαίσιο αγροτικών κινητοποιήσεων