Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κ. Τσιάρας:  να καταγραφούν άμεσα οι ζημιές από τον ΕΛΓΑ και να δοθούν έγκαιρα οι αποζημιώσεις

plhmmyres1

Κ. Τσιάρας:  να καταγραφούν άμεσα οι ζημιές από τον ΕΛΓΑ και να δοθούν έγκαιρα οι αποζημιώσεις

– Στις «πληγείσες» περιοχές των Δήμων Παλαμά, Σοφάδων και Μουζακίου, ζήτησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Βορίδη

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Βορίδη και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό είχε ο Καρδιτσιώτης Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας, στον απόηχο των έντονων πλημμυρικών φαινομένων που έπληξαν περιοχές του νομού μας.

Ο κ. Τσιάρας ζήτησε από τον κ. Βορίδη να μεταβούν άμεσα κλιμάκια του ΕΛΓΑ στις «πληγείσες» περιοχές των Δήμων Παλαμά, Σοφάδων και Μουζακίου, όπου χιλιάδες στρέμματα με καλλιεργήσιμες εκτάσεις, υπέστησαν μεγάλες ζημιές.

Υπογράμμισε πως πρέπει να γίνουν έγκαιρα οι καταγραφές από τους ελεγκτές, έτσι ώστε να γίνουν άμεσα και οι δηλώσεις ζημιάς από τους παραγωγούς, για να μπορέσουν να αποζημιωθούν.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης στη συνομιλία του με τον κ. Αγοραστό, ενημερώθηκε σφαιρικά για τις παρεμβάσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ώστε να αποσυμφορηθεί ο μεγάλος όγκος νερού από τους ποταμούς Ενιππέα, Καλέντζη και Φαρσαλίτη και συζήτησαν για τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα που πρέπει να δρομολογηθούν από τα συναρμόδια Υπουργεία.




Total
0
Shares
Previous Article
opeka

ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου, προνοιακά επιδόματα, συντάξεις, πληρωμή Απρίλιος 2020

Next Article
interreg1

Ανάδειξη Καλών Πρακτικών Πολιτιστικής Κληρονομιάς σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Related Posts