Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κ. Τσιάρας: Κατοχυρώθηκαν τα επαγγελματικά δικαιώματα των πτυχιούχων του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού

Κ. Τσιάρας: εξασφαλίστηκε το ποσό για τη μελέτη στεγανοποίησης της Ι.Μ. Αγίας Τριάδος Δρακότρυπας

Κ. Τσιάρας: Κατοχυρώθηκαν τα επαγγελματικά δικαιώματα των πτυχιούχων του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού της Σχολής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Η επέκταση της δυνατότητας άσκησης του επαγγέλματος του δασολόγου σε όλους τους πτυχιούχους του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού της Σχολής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αποφασίστηκε μέσω της διάταξης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης, που πέρασε σήμερα από τη Βουλή των Ελλήνων.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας, σε δήλωσή του ευχαρίστησε θερμά τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργο Γεωργαντά και την Υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως, για τη συμβολή τους, ώστε να επιλυθεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε επί θητείας ΣΥΡΙΖΑ.

«Όταν οι Γεωπονικές Σχολές μετεξελίχτηκαν από ΤΕΙ σε ΑΕΙ, ο κ. Γαβρόγλου που βρίσκονταν στην ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, δεν φρόντισε να δώσει τα επαγγελματικά δικαιώματα στους φοιτητές των σχολών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιάρας  για να προσθέσει:

«Η κυβέρνηση της ΝΔ έρχεται να κατοχυρώσει τα επαγγελματικά δικαιώματα σε εκατοντάδες φοιτητές, που μέχρι σήμερα το μέλλον τους, ήταν αβέβαιο».




Total
0
Shares
Previous Article
Στις 30 Μάρτη 1952 δολοφόνησαν έναν ήρωα

Στις 30 Μάρτη 1952 δολοφόνησαν έναν ήρωα

Next Article
Μνημόνιο Συνεργασίας της ΠΔΕ Θεσσαλίας και της Ακαδημαϊκής Περιφέρειας της Ile-de-France

Μνημόνιο Συνεργασίας της ΠΔΕ Θεσσαλίας και της Ακαδημαϊκής Περιφέρειας της Ile-de-France

Related Posts

gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.
dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…