Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κ. Τσιάρας: Κακοστημένη φαρσοκωμωδία το «διαζύγιο» Τσίπρα – Καμμένου

 

Ως μια κακοστημένη φαρσοκωμωδία χαρακτήρισε την αποχώρηση από το κυβερνητικό σχήματων ΑΝΕΛ ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας, στην ομιλία του κατά την συζήτηση επί του αιτήματος του Πρωθυπουργού για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση.

«Η κυβερνητική πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ λειτουργεί με δανεικούς βουλευτές ενός πολιτικού αλληλόχρεου λογαριασμού που επιτρέπει στον κ. Τσίπρα να συνεχίσει να παριστάνει τον Πρωθυπουργό μιας ευκαιριακής πλειοψηφίας και τον κ. Καμμένο να συνεχίσει να παριστάνει τον Αρχηγό Κοινοβουλευτικού κόμματος, ώστε να απολαμβάνει τα σχετικά προνόμια», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Καρδιτσιώτης πολιτικός.

Στην τοποθέτησή του ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης υπογράμμισε πως η ανταλλαγή ψήφου εμπιστοσύνης με υπουργικούς θώκους και θέσεις στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ συνιστούν ένα μικροπολιτικό παζάρι, με μόνο στόχο να διασώσουν τα κομματικά στελέχη του κ. Τσίπρα τις κυβερνητικές τους καρέκλες. «Από «πολιτικό έρωτα» για τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης του κ. Τσίπρα συνάπτεται αυτός ο γάμος. Όχι από «προξενιό με πανωπροίκι» Υπουργεία και θέσεις στα ψηφοδέλτια», ήταν χαρακτηριστικά η σχετική αναφορά του.

Ο κ. Τσιάρας, αφού υπενθύμισε την ρήση του πατέρα της σύγχρονης κοινωνιολογίας και πολιτικής επιστήμης Μαξ Βέμπερ«πως η τιμή και η αξιοπιστία του πολιτικού έγκειται στην προσωπική του ευθύνη για ό,τι κάνει»,έθεσε όλους τους Βουλευτές της Εθνικής Αντιπροσωπείας ενώπιων των ιστορικών τουςευθυνών απέναντι στην πατρίδα και την ιστορία της.

«Σας καλώ να μην δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Σας ζητώ να καταψηφίσετε τον κ. Τσίπρα για όλα τα ψέματα που είπεστους Έλληνες πολίτες και για την βαθιά περιφρόνηση που επιδεικνύει απέναντι στους δημοκρατικούς θεσμούς του Κοινοβουλίου και της Δικαιοσύνης. Να τον καταψηφίσετε για την αναβίωση του κομματικού και πελατειακού κράτους και της ευνοιοκρατίας.Για την συντήρηση μιας διχαστικής ρητορείας άλλων εποχών.Για την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών.Σας ζητώ να καταψηφίσετε τον κ. Τσίπρα γιατί σε ολόκληρη τη θητεία του υπήρξε ένας ανειλικρινής, αμετροεπής και οπορτουνιστής Πρωθυπουργός» είπε κλείνοντας της τοποθέτησή του ο κ. Τσιάρας.

Επανέλαβε, ταυτόχρονα, το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για άμεση προσφυγή στις κάλπες προκειμένου να δώσουν την απάντηση στον Πρωθυπουργό οι ίδιο οι πολίτες για όλα τα ανοιχτά ζητήματα, από την οικονομία μέχρι τα εθνικά θέματα και τη Συμφωνία των Πρεσπών.




Total
0
Shares
Previous Article

Αναβολή μαθημάτων για το γυναικείο χορευτικό

Next Article

Χρ. Κατσαβριά: Δυο νέα Ερευνητικά Ινστιτούτα στην Καρδίτσα!

Related Posts