Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κ. Τσιάρας: επίδομα για βοηθητικούς χώρους και αποθήκες που επλήγησαν από τον «ΙΑΝΟ»

tsiaras kostas karditsa

Κ. Τσιάρας: επίδομα για βοηθητικούς χώρους και αποθήκες που επλήγησαν από τον «ΙΑΝΟ»

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης ανακοίνωσε πως διευρύνονται οι αποζημιώσεις

Το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών θα λάβουν οι ιδιοκτήτες κυρίων κατοικιών, των οποίων βοηθητικοί χώροι και αποθήκες, επλήγησαν από το μεσογειακό κυκλώνα «Ιανός» που προκάλεσε τεράστιες ζημιές στο Ν. Καρδίτσας στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2020.

Σε ανακοίνωσή του ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας έκανε γνωστό πως υπεγράφη Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών (δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 19 Δεκεμβρίου 2020 με αριθμό φύλλου 5590), με την οποία διευρύνονται οι αποζημιώσεις.

«Από την πρώτη στιγμή της πρωτοφανούς καταστροφής η κυβέρνησή μας και ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκαν δίπλα στους πληττόμενους συμπολίτες μας και έλαβαν γενναία μέτρα για την ανακούφισή τους» ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Τσιάρας, προσθέτοντας πως:

«Με την τελευταία ΚΥΑ διευρύνονται οι δικαιούχοι των αποζημιώσεων, οι οποίοι μέχρι σήμερα λόγω του νομικού πλαισίου, δεν μπορούσαν να λάβουν οικονομική ενίσχυση».

[pdf-embedder url=”https://mouzakinews.gr/wp-content/uploads/2020/12/ΦΕΚ-για-αποζημιώσεις-σε-βοηθητικούς-χώρους-και-αποθήκες.pdf” title=”ΦΕΚ για αποζημιώσεις σε βοηθητικούς χώρους και αποθήκες”]
Total
0
Shares
Previous Article
perifereiako symvoulio thessalias

Ενημέρωση του ΠΣ Θεσσαλίας από τον Περιφερειάρχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού

Next Article
Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης