Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κ.Τσιάρας: Εκτεθειμένη η κυβέρνηση απέναντι στην κοινωνία

«Η ΝΔ δεν έχει καμία άλλη επιλογή παρά να ζητά εκλογές καθώς η κυβέρνηση δημιουργεί προοπτική καταστροφής για τη χώρα», υποστήριξε ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γ.Γ. της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τσιάρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1» και στους δημοσιογράφους Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο.

Ο κ. Τσιάρας υποστήριξε, πως η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα που κινείται στη λογική της μετριοπάθειας, της αξιοπρέπειας και της συνταγματικής νομιμότητας και τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία δεν πιστεύει στην πολιτική που εφάρμοσε ο Τσίπρας για να κρατήσει την πολιτική του καρέκλα. Ανέφερε πως το τελευταίο διάστημα στα πλαίσια της επαναπροσέγγισης του κόμματος με την κοινωνία, υπάρχει εξόρμηση όλων των βουλευτών της σε όλη την Ελλάδα. Σημείωσε πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απευθύνεται στους Έλληνες πολίτες  και τους προτείνει τη Συμφωνία Αλήθειας λέγοντας λίγα και κοστολογημένα πράγματα, καθώς ο δρόμος που η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει από εδώ και πέρα είναι συγκεκριμένος.

Ερωτηθείς για τα ζητήματα διαφάνειας, ο Βουλευτής Καρδίτσας υπενθύμισε, πως η αξιωματική αντιπολίτευση υπερψήφισε την πρόταση για εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, καθώς δεν έχει τίποτα να κρύψει από τους πολίτες και επομένως δεν φοβάται τον έλεγχο και την διαφάνεια στα οικονομικά των κομμάτων, ενώ ως προς τα του οίκου της αλλάζει σελίδα, μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη,  νοικοκυρεύοντας την οικονομική της διαχείριση. Αντιθέτως, υπενθύμισε, πως η κυβέρνηση είναι τόσο εκτεθειμένη στους πολίτες και την κοινωνία από τις άστοχες επιλογές της, τους λανθασμένους χειρισμούς της, τις επικίνδυνες ακροβασίες της και τις καθεστωτικές πρακτικές της, που αρνείται κάθε κοινοβουλευτικό έλεγχο και κριτική. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από την πεισματική έως σήμερα άρνησή της να αποδεχτεί την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με το πως η χώρα έφτασε στο μνημόνιο Τσίπρα, τα Κάπιταλ Κοντρόλς  και τα νέα βάρη, με τα οποία επιφόρτισε τους Έλληνες.

Τέλος κληθείς να σχολιάσει την κίνηση του Προέδρου της Βουλής να συγκαλέσει την Διάσκεψη των Προέδρων στην Ελληνική Βουλή για την συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης,  ο γαλάζιος γραμματέας ανέφερε, πως όσο υπάρχει ο νόμος Παπάς η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να συναινέσει, αφού ο νόμος υποβαθμίζει το ρόλο της ανεξάρτητης αρχής, από την οποία έχουν αφαιρεθεί ουσιαστικές και συνταγματικά προβλεπόμενες αρμοδιότητες.




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεδρίαση της ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗΣ Α.Ε. του Δήμου Πύλης του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου

Next Article

Τοποθέτηση της κ. Χρυσούλας Κατσαβριά – Σιωροπούλου στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ