Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κ. Τσιάρας: «Έχουν ανασταλεί οι πλειστηριασμοί στα δικαστήρια»

tsiaras Kostas new slide

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά 90,1 fm

«Δεν υπάρχουν πλειστηριασμοί, έχουν ανασταλεί όλες οι διαδικασίες που αφορούν στα δικαστήρια, πλην των αυτοφώρων και των προσωρινών διαταγών», ξεκαθάρισε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Βουλευτής ΝΔ Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας, μιλώντας σήμερα στα Παραπολιτικά 90,1 fm και τον Παναγιώτη Τζένο, αναφερόμενος στα μέτρα που έχουν ληφθεί κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού στα δικαστήρια.

«Όταν η οικονομία δεν μπορεί να «κινηθεί», τότε και οι πολίτες δεν μπορούν να εκπληρώσουν τις δικές τους υποχρεώσεις απέναντι στην πολιτεία ή οποιοδήποτε άλλο φορέα» τόνισε ο κ. Τσιάρας. Υπενθύμισε, δε, πως ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, εξήγγειλε ταυτόχρονα την αναστολή λειτουργίας των εισπρακτικών εταιριών, οπότε ο κόσμος δεν θα πρέπει να ανησυχεί για τους πλειστηριασμούς.

«Είμαστε μπροστά σε μια δύσκολη, πρωτόγνωρη πραγματικότητα και αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να προστατέψουμε τη ζωή των Ελλήνων πολιτών» σημείωσε ο κ. Τσιάρας, καλώντας τους πολίτες να εφαρμόζουν πιστά τις οδηγίες των ειδικών και της πολιτείας.

«Να μην ζήσουμε τις πολύ κακές στιγμές που ζούνε γειτονικές μας χώρες, όπως η Ιταλία και η Ισπανία. Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε, οι επόμενες 14 ημέρες είναι κρίσιμες και πρέπει να μείνουμε σπίτι».

Ερωτηθείς για τις ποινές που θα επιβάλλονται σε όσους παραβιάζουν τα έκτακτα μέτρα για τον κορονοϊό, ο κ. Τσιάρας είπε πως προβλέπεται ποινή φυλάκισης έως 10 χρόνια, σε όποιον εν γνώσει του μεταδίδει τον ιό και σε ισόβια κάθειρξη, εάν ευθύνεται για το θάνατο περισσοτέρων ατόμων.

Τέλος, ο Υπουργός Δικαιοσύνης εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ενωμένοι, θα ξεπεράσουμε τη δύσκολη αυτή κατάσταση.




Total
0
Shares
Previous Article
asimina skondra Xatzigakis

Ασημίνα Σκόνδρα: Δικαίωμα διακανονισμού στις «κομμένες» αγροτικές παροχές

Next Article
aimodosia enosi sillogon Karditsas

Κάλεσμα-έκκληση της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων για αιμοδοσία

Related Posts