Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κ. Παπακώστα: Επαφές με τις Αρχές της Πόλης της Καρδίτσας

 

Επαφές με τις αρχές της πόλης της Καρδίτσας πραγματοποίησε σήμερα η Βουλευτής Β΄ Αθηνών και επικεφαλής της Νέας Ελληνικής Ορμής (Ν.Ε.Ο.), Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου.

Η Βουλευτής είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφαρσάλων κ. Τιμόθεο. Ο Μητροπολίτης την ενημέρωσε για το φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης, κυρίως προς τους πολίτες της περιοχής και τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, οι οποίες  βάλλονται ιδιαιτέρως τα τελευταία χρόνια.

Εν συνεχεία είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Καρδίτσας κ. Φώτη Αλεξάκο από τον οποίο ενημερώθηκε επί θεμάτων του νομοσχεδίου «Κλεισθένης Ι», το πρόγραμμα της Κυβέρνησης δηλαδή για τις αλλαγές στην Αυτοδιοίκηση.

Κατά την συζήτηση που είχε η Κατερίνα Παπακώστα με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, κ. Γιώργο Ντενίση, επισημάνθηκε η εξέχουσα σημασία του επιμελητηριακού θεσμού, καθώς τα Επιμελητήρια είναι οι θεσμοθετημένοι σύμβουλοι της εκάστοτε Κυβέρνησης για οικονομικά θέματα και εκπροσωπούν πάνω από 800.000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Τέλος, η Βουλευτής συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Αστυνομίας Καρδίτσας, Ταξίαρχο Δημήτριο Γατσούνια, ο οποίος την ενημέρωσε για θέματα παραβατικότητας και εγκληματικότητας της περιοχής και για τον ικανοποιητικό βαθμό εξιχνίασης των εγκλημάτων. Σημειώθηκε, ωστόσο, πως συχνά, πολλές αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής απασχολούνται στο προσφυγικό, στο Μακεδονικό, στα ΧΥΤΑ Κέρκυρας και άλλες ανάγκες της περιοχής, με αποτέλεσμα να αφομοιώνεται η δύναμη της Αστυνομίας. Ωστόσο, η ποιότητα και η εκπαίδευση του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας είναι υψηλή, πράγμα που συντελεί στην ικανότητα του αστυνομικού προσωπικού να ανταποκρίνεται άριστα στα καθήκοντά του.

Η Κατερίνα Παπακώστα έκανε μία βόλτα στο κέντρο της πόλης όπου συναντήθηκε με πολίτες, συζήτησε μαζί τους τις πολιτικές εξελίξεις και τους ενημέρωσε  για το Ν.Ε.Ο.

 

papakwsta 2

papakwsta 3




Total
0
Shares
Previous Article

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων της Π.Ο.Α.Σ.

Next Article

Η Χρυσούλα Κατσαβριά στην Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…