Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κ. Κομποδιέτας: «Κάτι πρέπει να γίνει με τους προπονητές που δεν εργάζονται ακόμη»

kompodietas konstantinos

Η επιστροφή στη δράση μετά από σχεδόν πέντε μήνες απραξίας, έχει αφήσει τα σημάδια της στους παίκτες και σ’ αυτό στάθηκε ο προπονητής της Καρδίτσας Κωνσταντίνος Κομποδιέτας, μετά την ήττα από την Ελευθερούπολη. «Είναι πολύ δύσκολο μετά από τόσους μήνες να μπαίνεις και πάλι σε τέτοιες καταστάσεις», σχολίασε αρχικά, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι δεν έχει δοθεί το «πράσινο φως» και για τις άλλες κατηγορίες. «Να συμπαρασταθώ σε όλους τους προπονητές όλων των κατηγοριών και των ακαδημιών που δεν εργάζονται και κάτι πρέπει να γίνει γι’ αυτό», πρόσθεσε.

Αναφορικά με το παιχνίδι, αλλά και με τους στόχους που οριοθετεί η ομάδα, σχολίασε: «Είχαμε δύο εβδομάδες να προετοιμαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι. Στο 2ο δεκάλεπτο είχαμε ένα μπλακ άουτ, η Ελευθερούπολη ξέφυγε στο σκορ. Το σημαντικό είναι ότι αρχίσαμε και πάλι, τα παιδιά προσπαθούν σε κάθε προπόνηση μετά από την 5μηνη απουσία. Εμείς μετά τη φυγή του Ματαλόν, προσπαθούμε να εντάξουμε κάποια νέα παιδιά να έχουν βασικό ρόλο. Αν μας βγει αυτό έχει καλώς, θα το δεχτούμε, αλλιώς η χρονιά θα κυλήσει ομαλά».

Δείτε το video με τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Κομποδιέτα:
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Rapid tests - Rapid tests: Το πρόγραμμα στη Θεσσαλία την Κυριακή

Το πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωνοϊού στη Θεσσαλία αύριο Μ.Δευτέρα

Επόμενο άρθρο
ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας να κατασκευάσει γρήγορα νέα ασφαλή γέφυρα Αργύρη - Βατσουνιάς Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Σταματήστε τις διαρκείς παρατάσεις των έργων και δώστε λύσεις στα προβλήματα των ορεινών χωριών της Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στην εγκατάσταση 19 ανεμογεννητριών επιχειρηματικού ομίλου σε δασώδη περιοχή NATURA του Μαυροβουνίου - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να ανανεωθούν οι συμβάσεις όλων των εργαζομένων στη δομή προσφύγων και μεταναστών του Κουτσόχερου - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Να παρθούν τώρα μέτρα προστασίας του λαού και της περιουσίας του από τον κίνδυνο νέων πλημμυρών - Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Ο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Π.Ε Λάρισας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στις νέες αυξήσεις στα διόδια - Να καταργηθούν σε όλους τους δρόμους - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεσσαλίας στην Π.Ε Καρδίτσας - Η Λαική Συσπείρωση για το «γάμο» ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Κουρέτα - Η «Λαική Συσπείρωση» Θεσσαλίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την φονική πυρκαγιά στη Μαγνησία - Παρεμβάσεις και Ανακοινώσεις της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για την Π.Ε Καρδίτσας Η Λαική Συσπείρωση δεν νομιμοποιεί την απαράδεκτη διαδικασία της κατεπείγουσας και διά περιφοράς συνεδρίαση του ΠΣ Θεσσαλίας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να διοριστεί άμεσα μόνιμος γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας για τους καλλιτέχνες - Λαική Συσπείρωση: Όχι στον εθνικισμό και στον αλυτρωτισμό - Πρόταση ψηφίσματος για την προστασία των δικαιωμάτων των ΑΜεΑ - Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας χαιρετίζει την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Κάτω τα χέρια από την κυριακάτικη αργία - Επερώτηση για τον δρόμο Ελασσόνας - Κοζάνης και την παράκαμψη Ελασσόνας - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας

Επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για προβλήματα των πληγέντων από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021