Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κ. Αγοραστός: Ο Δ. Κουρέτας προσεκλήθη κανονικά στην διαβούλευση για την επόμενη μέρα στη Θεσσαλία

Περισσότερα από 320 παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες σε όλη τη Θεσσαλία αποκτούν ισότιμη πρόσβαση στη γνώση

Κ. Αγοραστός: Ο Δ. Κουρέτας προσεκλήθη κανονικά στην διαβούλευση για την επόμενη μέρα στη Θεσσαλία

Στην παρουσίαση των πρώτων συμπερασμάτων της έκθεσης που εκπόνησε η Ολλανδική εταιρία HVA International για τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλία, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα ο κ. Κουρέτας προσεκλήθη κανονικά.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία, η οποία αρχικά απέβη άκαρπη, απάντησε εν συνεχεία με μήνυμα ότι θα απουσιάζει από τη Λάρισα για οικογενειακούς λόγους (θα βρίσκονταν στην Πάτρα). Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παρέστησαν αρκετοί Αντιπεριφερειάρχες του και περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης του.

Μάλιστα οι συνεργάτες του κ.κ. Χρύσα Ντιντή, Μαρία Παπαδημητρίου, Νίκος Ράπτης και  Γιάννης Αναστασίου έλαβαν το λόγο για να εκφράσουν τις απόψεις της νέας Περιφερειακής Αρχής και να απευθύνουν ερωτήσεις.

Με την ευκαιρία χαιρετίζω την ουσιαστική διαβούλευση που πραγματοποιήθηκε και η οποία έδωσε την δυνατότητα σε πολλούς αυτοδιοικητικούς, εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και πολίτες να ρωτήσουν την ηγεσία του ΥΠΑΑΤ που σύσσωμη έδωσε το παρών για μία ακόμη φορά στη Λάρισα, αλλά και τον εκπρόσωπο της Ολλανδικής εταιρίας και να λάβουν απαντήσεις για όλα όσα πρέπει να γίνουν για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας.
Total
0
Shares
Previous Article
Επιδείνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο με πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις στα ορεινά - Νέο επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού – Στο χάρτη της κακοκαιρίας και η Θεσσαλία - Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού - Διαταραχή στην ανώτερη ατμόσφαιρα θα προκαλέσει κακοκαιρία με την ονομασία Κάρμελ

Επιδείνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο με πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις στα ορεινά

Next Article
Παρά τις δυσκολίες, η χώρα μας βαδίζει σταθερά ανοδικά - Η ψήφος των αποδήμων φέρνει την Παγκόσμια Ελλάδα στον τόπο της Το Πρόγραμμα Επισκέψεων της Υποψήφιας Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας Ασημίνας Σκόνδρα 6 & 7/5

«Δεν είσαι η μόνη, δεν είσαι μόνη…»

Related Posts