Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κ. Αγοραστός με τη Διοίκηση του ΤΟΕΒ Τιτανίου: «Η ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας ξεκινά από τη στήριξη των ανθρώπων της παραγωγής»

Η ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας ξεκινά από τη στήριξη των ανθρώπων της παραγωγής

Κ. Αγοραστός με τη Διοίκηση του ΤΟΕΒ Τιτανίου: «Η ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας ξεκινά από τη στήριξη των ανθρώπων της παραγωγής»

Με τη Διοίκηση του ΤΟΕΒ Τιτανίου συναντήθηκε στο Διοικητήριο της Περιφέρειας στη Λάρισα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Αγοραστός. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Οργανισμού Βασίλης Γιαννάκος, τα μέλη Απόστολος Πατσιαλής (Παλαμάς) Σπύρος Τζιβένης (Ορφανά), Αντώνιος Γκουντέλας (Βλοχός), Χρήστος Ρεβενίσιος (Φύλλο) και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ορφανών Ιωάννης Παπαβασιλείου.

Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας, συζητήθηκαν θέματα  που αφορούν στη λειτουργία του Οργανισμού και  τα έργα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της αγροτικής παραγωγής και την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος. Η Διοίκηση του ΤΟΕΒ Τιτανίου εξέφρασε τη στήριξη και την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Κώστα Αγοραστού, προκειμένου να προχωρήσουν τα έργα που  έχουν προγραμματιστεί για την επόμενη περίοδο, προς όφελος των αγροτών της περιοχής. «Η ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας ξεκινά από την γρήγορη και αποτελεσματική στήριξη των ανθρώπων της παραγωγής. Συνεργαζόμαστε με τους ΤΟΕΒ, στηρίζουμε τους ανθρώπους της παραγωγής που αποτελούν δύναμη ζωής και δημιουργίας στη  Θεσσαλία» δήλωσε ο Κώστας Αγοραστός.
Total
0
Shares
Previous Article
tzanakouli eleftheria

Ελ. Τζανακούλη: Καλούμε σε συνεργασία όποιον συμφωνεί με τις προτάσεις μας

Next Article
Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών: Ο Κουρέτας δεν θέλει το debate

«Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών»: Οι βασικές προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού «Ενωμένοι Θεσσαλοί» μπορούν να ενταχθούν στο ευρύτερο πλαίσιο πρωτοβουλιών