Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ιταλία: Σκέφτεται να διεκδικήσει μεγάλη διοργάνωση

bernardeschi italy1

Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ιταλίας εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει φάκελο υποψηφιότητας για την ανάληψη μεγάλης διοργάνωσης. Τα δύο ενδεχόμενα.

Η κατάκτηση του Euro 2020 φαίνεται ότι έχει ζεστάνει για τα καλά τους Ιταλούς οι οποίοι ορέγονται μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα στην ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας εξετάζουν το ενδεχόμενο να καταθέσουν υποψηφιότητα για δύο διοργανώσεις.

Η πρώτη είναι το Euro 2028 και η δεύτερη το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030. Για την πρώτη διοργάνωση η απόφαση θα παρθεί το 2022, ενώ για τη δεύτερη το 2024.

Ο πρόεδρος της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα είπε σχετικά: Αξιολογούμε την πιθανότητα μια υποψηφιότητας της Ιταλίας είτε για το Euro 2028 είτε για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030, επ’ ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 ετών από την πρώτη διοργάνωσης.

Εάν θέλουμε να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις μας. Εάν δεν επενδύσουμε, δεν πρόκειται να έχουμε ελπίδες διοργάνωσης ενός τέτοιου τουρνουά”.

sport24.gr




Total
0
Shares
Previous Article
araujo1 1

ΑΕΚ: Υπέγραψε για τα επόμενα τρία χρόνια ο Αραούχο

Next Article
01 rovanpera estonia000

Ο Ροβάνπερα άνοιξε την αυλαία στην Εσθονία

Related Posts