Ήρθε η Ώρα

Share

Ήρθε η Ώρα

Όσο τραγικό και αν είναι, ήρθε η ώρα να γίνουν μερικά αλλά μεγάλα βήματα του Κράτους Δικαίου που λένε πως υπηρετούν οι πολιτικοί κάθε χρώματος, με όσες ευθύνες και αν έχει ο καθένας τους χωριστά για όσα έγιναν τα τελευταία 11-12 χρόνια και οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία.

Ήρθε η ώρα η Ελληνική Βουλή που περισσότερο χρόνο ξοδεύει για πράγματα που μόνο παιδάκια μπορούν να κάνουν και με μια λέξη μπορούμε να τα ονομάσουμε «καραγκιοζιλίκια» να πάρουν τις σωστές αποφάσεις και να επανέλθει η λειτουργία του κράτους στην προ μνημονίου εποχή και να σταματήσουν να βγάζουν τα μάτια τους.

Και δεν μιλάμε για πράγματα που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία, με τα υποβρύχια που γέρνουν, με τις μίζες από τα αεροπλάνα και τα τανκς, με τις καινούργιες μηχανές των τρένων παρατημένες σε κάποιους σταθμούς, με τις λαμογιές που δεν περιγράφονται, με τις αθωώσεις εγκληματιών.

Ήρθε η ώρα να επανέλθουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

Ο ΟΤΕ να γίνει κρατικός

Ο ΟΣΕ να γίνει κρατικός

Η ΔΕΗ να γίνει κρατική

Η ΑΤΕ (Αγροτική Τράπεζα) να ξαναγίνει το στήριγμα των αγροτών που εγκαταλείφθηκαν στο έλεος των διαφόρων μπαταξήδων και να γίνει σωστή διανομή των επιδοτήσεων.

Μετά την επανάσταση του 1821 και τη δημιουργία του Ελληνικού Κράτους και κυρίως μετά την ύπουλη δολοφονία του Καποδίστρια, οι Βαυαροί ανέλαβαν την διοίκηση της χώρας.

Από τότε δεν υπάρχει μια περίοδος της Ελληνικής Ιστορίας που να μην υπάρχει και κάποιος έξυπνος ξένος «νταβατζής» που αρμέγει τα αγαθά από παράγει αυτός ο τόπος.

Ήρθε η ώρα λοιπόν, να γίνουμε και πάλι πραγματικοί Έλληνες και όχι φερέφωνα ξένων.

Ήρθε η ώρα.

Φόρος τιμής στους νεκρούς

Τρίκαλα 11/3/2023

ΚΑΠΟΥΛΑΣ ΒΑΡΝΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Δείτε επίσης