Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Instagram: Θα επιτρέπει τη δημιουργία αναρτήσεων από υπολογιστή;

instagram

Instagram: Θα επιτρέπει τη δημιουργία αναρτήσεων από desktop;

Ποιος δεν έχει προσπαθήσει να μπει στο Instagram από τον υπολογιστή και δεν έκλεισε απευθείας την εφαρμογή; Γνωρίζουμε όλοι πλέον ότι η εμπειρία του χρήστη στο Instagram είναι «βιώσιμη» μόνο στις κινητές συσκευές, καθώς δεν παρέχεται σχεδόν καμία αποκλειστική δυνατότητα εκτός από τη θέαση των Stories και των φωτογραφιών/βίντεο.

Ωστόσο, σύμφωνα με έναν developer του Instagram, το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης επιχειρεί να επεκταθεί στους υπολογιστές, με την παροχή στους χρήστες της δημιουργίας και επεξεργασίας δημοσιεύσεων.

Screenshot 1

Επίσης, ο αγγελιοφόρος των καλών ειδήσεων έδωσε στη δημοσιότητα ορισμένα mockups προκειμένου να σχηματίσει μία εικόνα της νέας δυνατότητας για το Instagram. Σύμφωνα λοιπόν με το καινούριο χαρακτηριστικό για τους υπολογιστές, οι χρήστες θα κάνουν drag and drop φωτογραφίες και βίντεο, θα μπορούν, επίσης, να κροπάρουν τα αρχεία, να ενσωματώσουν φίλτρα, να προσθέσουν με ετικέτα φίλους και τοποθεσίες. Γενικότερα, απ’ ό,τι καταλαβαίνετε, η εμπειρία του Instagram σε desktop δεν θα έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από εκείνη στο κινητό.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως δεν δόθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας ή περαιτέρω πληροφορίες, εκτός των ενδεχομένων αλλαγών που ίσως προκύψουν με την εφαρμογή της νέα λειτουργίας σε desktop.

πηγή: techgear.gr

 




Total
0
Shares
Previous Article
Agorastos sxedia erga

Υπογράφεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η σύμβαση για την μελέτη της επαρχιακής οδού Καρδίτσας - Καρπενησίου

Next Article
Agorastos Kolindrini

Νέα πεζοδρόμια σε Σκιάθο και Σκόπελο κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…