Ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων σε Λάρισα και Βόλο

από 08.00 ώρα της 21.07.2016 έως 08.00 ώρα της 22.07.2016 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος

Από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Λάρισας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 53 και 31 ετών, για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος. Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην επιχείρηση (φανοποιείο) του 53χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κλεμμένο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο είχε υποστεί εργασίες μετατροπής, καθώς και διάφορα μέρη έτερου οχήματος, ιδίου τύπου, τα οποία, όπως εξακριβώθηκε, είχε μεταφέρει στην εν λόγω επιχείρηση ο 31χρονος.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθησαν, χθες (21-07-2016) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 54χρονος και μία 35χρονη, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αλλοδαπής για απόπειρα κλοπής

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκε μία περίπτωση απόπειρας κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 23χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Βουλγαρίας. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, το απόγευμα της (05-07-2016) στο Βόλο, η 23χρονη αποπειράθηκε να αφαιρέσει ένα ποδήλατο από εμπορικό κατάστημα, ιδιοκτησίας 54χρονου ημεδαπού, χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα, καθώς έγινε αντιληπτή και το εγκατέλειψε.Total
0
Shares