Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 06.06.2016 έως 08.00 ώρα της 07.06.2016 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού δυνάμει εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη, χθες (06-06-2016) το πρωί στον Τύρναβο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 24χρονος ημεδαπός, δυνάμει εντάλματος σύλληψης του κ. Ανακριτή Λάρισας για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (06-06-2016) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Γόννων, ένας 50χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ελασσόνας, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης (3) μηνών και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ.

Σύλληψη αλλοδαπού δυνάμει εντάλματος σύλληψης, βουλεύματος και καταδικαστικής απόφασης

Συνελήφθη, χθες (06-06-2016) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι εκκρεμούν σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Λάρισας, βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λάρισας και απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Βόλου με ποινή φυλάκισης οκτώ ετών, για αρπαγή ανηλίκων.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν, χθες (06-06-2016) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 39 και 37 ετών, διότι κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και να κατέχουν από κοινού μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα βουπρενορφίνης και μία ζυγαριά με υπολείμματα ηρωίνης, τα οποία η ζυγαριά κατασχέθηκαν.

Σύλληψη δύο ατόμων για κλοπή επιβατικού αυτοκινήτου

Συνελήφθησαν, χθες (06-06-2016) το βράδυ την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 32χρονος ημεδαπός και ένας 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, διότι λίγη ώρα πριν αφαίρεσαν από την πόλη της Λάρισας σταθμευμένο και ανασφάλιστο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 66χρονου ημεδαπού. Το όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (06-06-2016) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 59χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δύο αποφάσεις των Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας και Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για φοροδιαφυγή, με ποινή κάθειρξης πέντε ετών και φυλάκισης δύο ετών.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (06-06-2016) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (06-06-2016) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Η Κινητή Βιβλιοθήκη της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας & το ΚΠΕ Μουζακίου στο Δημοτικό Σχολείο Κρύας Βρύσης

Next Article

Σε νέα εποχή για την ανακύκλωση εισέρχεται η δυτική Θεσσαλία.

Related Posts