Ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

Share

από 08.00 ώρα της 04.08.2016 έως 08.00 ώρα της 05.08.2016 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (04-08-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα δύο 22χρονοι και ένας 23χρονος, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για κατοχή μικροποσοτήτων κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (04-08-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο 24χρονοι αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα μείγματος κάνναβης και καπνού, βάρους (14) γραμμαρίων.

Σύλληψη τριών ατόμων για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος

Συνελήφθησαν χθες (04-08-2016) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 30 και 44 ετών και ένας 39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες ο 30χρονος διέρρηξε καφετέρια 40χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε ένα φορητό υπολογιστή (laptop), καθώς και επτά φιάλες οινοπνευματωδών ποτών. Στη συνέχεια, ο δράστης μετέβη σε άλλο κατάστημα της πόλης, όπου ο 44χρονος, ιδιοκτήτης και ο 39χρονος, υπάλληλος του καταστήματος, αγόρασαν έναντι αγνώστου αντίτιμου, τον προαναφερόμενο υπολογιστή, ο οποίος βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη χθες (04-08-2016) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, μια 44χρονη ημεδαπή, διότι βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αλλοδαπής για κλοπή

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 47χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Βουλγαρίας, για το αδίκημα της κλοπής, διότι σύμφωνα με έγκληση 85χρονου ημεδαπού, η 47χρονη την 26-06-2016 το απόγευμα, αφαίρεσε με τη μέθοδο της απασχόλησης από την οικία του, το χρηματικό ποσό των (2.000) ευρώ.

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (04-08-2016) το μεσημέρι στον Αλμυρό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή (1.500) ευρώ για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθησαν χθες (04-08-2016) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 21 και 24 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πτυσσόμενες μεταλλικές ράβδοι, καθώς και μία μεταλλική σιδερογροθιά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

—————–—————————————————————

 

Δείτε επίσης