Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ημερήσιο αστυνομικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 03.01.2018 έως 08.00 ώρα της 04.01.2018

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη, χθες (03-01-2018) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, την οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού Εξιχνιάστηκε, από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου, περίπτωση κλοπής από οικία που διαπράχθηκε στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 27χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε,  το πρωί της (30-12-2017), ο 27χρονος μαζί με έναν ακόμη, άγνωστο μέχρι στιγμής, συνεργό του, αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης από οικία 75χρονης ημεδαπής το χρηματικό ποσό των (1.300) ευρώ. Στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ, ως μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (03-01-2018) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 59χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή (5.000) ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη, χθες (03-01-2018) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη, χθες (03-01-2018) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων, περίπτωση κλοπής από οικία που διαπράχθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 30 και 57 ετών. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε,  το πρωί της (29-12-2017), οι δύο δράστες μαζί με ακόμη τρεις άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς τους εισήλθαν σε οικία 56χρονης ημεδαπής και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

—————— ——————————————————————–



Total
0
Shares
Previous Article

Διαπλάτυνση της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας-Ελασσόνας

Next Article

Ενημέρωση της Δ/ντριας του Κέντρου Γυναικών Καρδίτσας

Related Posts