Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ημερήσια εκδρομή από το Λαογραφικό, Αρχαιολογικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Οξυάς

 Ακόμα μία εκδρομή και σε μικρό, μάλιστα, χρονικό διάστημα διοργάνωσε ο Λαογραφικός, Αρχαιολογικός, Πολιτιστικός Σύλλογος Οξυάς «το μοναστήρι της   Αγίας Τριάδας», την περασμένη Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018, σε συνεργασία με γνωστό τουριστικό Γραφείο.

 Η εκδρομή είχε προσκυνηματικό χαρακτήρα, με προορισμό τα μοναστήρια της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντως (Λυκόβρυση Αττικής), Μεταμόρφωσης του Σωτήρος (Μήλεσι Ωρωπού, που ίδρυσε ο Άγιος Πορφύριος) και τον Ιερό Ναό της Παναγίας της Μηλεσιώτισας.

 Η ικανοποιητικότατη συμμετοχή και η άψογη – όπως αποδείχθηκε – οργάνωση,  εκ μέρους του Συλλόγου επέφεραν για ακόμα μία φορά άριστα αποτελέσματα για όλους τους συμμετέχοντες,  που, πέρα από το προσκύνημα στους χώρους που επιθυμούσαν,  είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από την καθημερινότητα αλλά και να διασκεδάσουν.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν τόσο για την εμπιστοσύνη τους προς το Σύλλογο όσο και για τη διάθεση συνεργασίας και αλληλοκατανόησης που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής, συμβάλλοντας έτσι καθοριστικά και στην επιτυχία της.




Total
0
Shares
Previous Article

Κρίση πανικού! Φίλος ή εχθρός;

Next Article

Ενημέρωση του ΚΕΠ Δήμου Πύλης για τη Χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ Έτους 2018

Related Posts