Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ημερίδες σε Μουζάκι και Αγναντερό για το μελάνωμα και δωρεάν ιατρικές εξετάσεις

ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 27 & 28 ΜΑΪΟΥ 2017

Στο πλαίσιο της υλοποίησης από τον Δήμο Μουζακίου, ενός πολύπλευρου σχεδίου ουσιαστικής ενημέρωσης των δημοτών για θέματα πρόληψης και υγείας, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μουζακίου (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.), σε συνεργασία με τον Όμιλο Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ», οργανώνει ενημερωτικές ημερίδες για την προστασία από τον καρκίνο του δέρματος και το μελάνωμα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ομιλίες που θα γίνουν για τους αγρότες, αλλά και γενικότερα για ανθρώπους που η εργασία τους συνδέεται με παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, αφού αποτελούν ομάδα υψηλού κινδύνου για την εμφάνιση καρκίνου του δέρματος, ή μελανώματος.

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27-5-2017, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Μουζάκι (ώρα 10:00 – 11:30).

Η δεύτερη εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 28-5-2017, στο Δημοτικό Κατάστημα Αγναντερού, (ώρα 10:00 – 11:30).

Μετά το πέρας των εργασιών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν για δωρεάν εξέταση από ειδικούς γιατρούς (ογκολόγο και δερματολόγο), αλλά και να συζητήσουν μαζί τους θέματα υγείας.

Σημειώνεται ότι οι δυο ημερίδες τελούν υπό την επιστημονική επιμέλεια της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μελανώματος (ΕΛΕΜΜΕΛ).

93193906b5c933bf7d0f7ba9c8a8b888




Total
0
Shares
Previous Article

Συγχαρητήρια Γιώργου Κωτσού για την άνοδο του Α.Ο. Σελλάνων στην Γ’ Εθνική

Next Article

Πειρατές της Καραϊβικής: Η εκδίκηση του Σάλαζαρ